Cel puțin asta este promisiunea pe care o face Răzvan Burleanu. ​Preşedintele FRF a declarat că îl va reclama la UEFA pe selecţionerul norvegian Lars Lagerback, care încă dinaintea meciului le pusese o etichetă de „rasiști” copiilor ce urmau să fie prezenți pe Arena Națională.

Am rămas şi noi uimiţi de reacţia lor. Noi le-am pus la dispoziţie toate procedurile pe care le-am avut în organizarea acestui eveniment, pentru că şi pentru ei, ca şi pentru toată Europa de altfel, este un eveniment uriaş, un eveniment dificil de organizat, un eveniment care se bazează în primul rând pe părinţi, copii, şcoli şi cluburi de fotbal în acelaşi timp, pentru că toţi aceştia au dus greul ca toţi copiii să fie în această seară pe stadion. Noi considerăm că este o insultă adusă copiilor noştri, de aceea practic vom şi informa delegatul UEFA de această declaraţie”, a reacționat Răzvan Burleanu.

La finalul partidei, președintele FRF s-a declarat mulțumit de rezultatul de egalitate obținut de „tricolori”: „Trebuia să câştigăm meciul cu Suedia indiferent de ce se întâmpla la meciul ăsta. A fost frumos, un meci deschis, chiar a avut ritm. Cred că şi copiii s-au bucurat. Ne-am fi dorit să plece acasă cu cu o victorie a tricolorilor, dar până la urmă e un rezultat bun, ne ajută şi egalul din Suedia, astfel încât totul se joacă până în ultima etapă”.

România și Norvegia au terminat la egalitate, scor 1-1, în preliminariile pentru Euro2020. Calculele calificării se complică în urma acestui rezultat, coroborat cu remiza de la Stockholm, 1-1 între Suedia și Spania.