Mâine seară, de la ora 19:00 (ora României/în direct pe TVR 1 și TVR HD), reprezentativele Under 21 ale României și Germaniei se vor duela pentru un loc în finala Europeanului din Italia și San Marino. 

Partida se va desfășura la Bologna, pe „Stadio Dall Ara”, iar metereologii anunță că, la ora meciului, vor fi 39 de grade Celsius la umbră! Potrivit Goal.com, selecționerul Germaniei, Stefan Kuntz (56 de ani), a decis să le oprească aerul condiționat jucătorilor, pentru a-și obișnui elevii cu căldura. Dar, înainte de a lua această decizie, antrenorul german a consultat staff-ul medical al naționalei germane.

Ne-am consultat cu staff-ul medical și am ajuns la concluzia că e chiar o idee bună să le oprim aerul condiționat. Am avut experiențe neplăcute în trecut, când jucătorii au răcit din cauza temperaturilor prea scăzute”, a spus Stefan Kuntz.

Căldura e chiar plăcută. Pe teren poate fi neplăcută, dar corpul se obișnuiește. E ca un motor diesel, la început are nevoie de ceva timp, dar apoi merge fără probleme”, a spus râzând unul dintre jucătorii germani, Mahmoud Dahoud (23 de ani).