Evenimentul Zilei > Social > Români jefuiți în Ungaria! Acuzații la adresa șoferului 
Români jefuiți în Ungaria! Acuzații la adresa șoferului 

Români jefuiți în Ungaria! Acuzații la adresa șoferului 

Români tâlhăriţi cu cuţitul la gât în Ungaria pe o cursă FLIXBUS.

Clipe de coșmar trăite de niște români care se întorceau în țară cu un autocar din Franța, aceștia fiind talhăriți cu un cuțit la gât într-o benzinărie din Ungaria. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, după ce românii au plecat cu un autocar al unei firme de transport internațional din Paris către București, scrie Observator.tv.

Autocarul s-a oprit în Ungaria, șoferii rugându-i pe călători să utilizeze grupul sanitar al benzinăriei, deoarece baia din autocar nu poate fi folosită. Atunci când s-au dat jos din autobuz, unii dintre români au fost opriți de trei hoți, care erau înarmați cu cuțite și care le-au luat portofelele.

,,Lângă autocar trei hoţi l-au tâlhărit pe cumnatul meu. Doi l-au ţinut şi unul i-a pus cuţitul la burtă şi i-au luat portofelul. Şoferul a închis uşile, iar toţi au stat şi s-au uitat şi au vrut să îl lase acolo”, a scris Lăcrămioara Dănuţ pe Facebook.

,,Bună seară dragi prieteni acest nr .este de la autocarul care miercuri seară a plecat din Paris spre București de la FLIXBUS Ìn Ungaria au oprit să alimenteze și pe clienți din autocar ia trimis la baie cu scuză căci baia din autocar este plină și iar lîngă autocar trei HOȚI L-AU TÎLHARIT PE CUMNATUL MEU DOI L-AU ȚINUT SÌ UNU IA PUS CUȚITU LA BURTĂ SÌ I-AU LUAT PORTOFELU SÌ ȘOFERUL A ÎNCHIS UȘILE SÌ AU STAT SÌ SAU UITAT SÌ AU VRUT SĂ ÎL LASE ACOLO……ÎMI SPUNEȚI SÌ MIE VA ROG DACĂ ESTE NORMAL CE SE ÎNTÎMPLĂ ÎN 2019?????? VA ROG EU DIN SUFLET NU MAI MERGEȚI CU ACEASTĂ FIRMA DE ****! !! VA ROG DISTRIBUIŢI”, este mesajul de pe pagină de socializare.