Români, BLOCAȚI de o ZI pe un aeroport din Paris! IGNORAȚI de COMPANIE, fără MÂNCARE, CAZARE și BĂUTURĂ

Români, BLOCAȚI de o ZI pe un aeroport din Paris! IGNORAȚI de COMPANIE, fără MÂNCARE, CAZARE și BĂUTURĂ

O aeronavă care ar fi trebuit să ajungă la București de la Paris este blocată de ieri dimineață pe un aeroport din capitala Franței.

Situația este cu atât mai tensionată cu cât pasagerilor, în marea lor majoritate români, nu le-a fost asigurată nici cazare și nici mâncare.

”Nu are niciun reprezentant pe acest aeroport, pasagerii nu au informații. Sunt foarte mulți dintre pasageri care au rămas în aeroport pentru că nu le-a fost acordată cazare, conform contractului. Ar fi trebuit ca toți să beneficieze de cazare, de transport, de vouchere de mâncare. Nimic dintre toate acestea nu au fost acordate. Mulți au trebuit să își petreacă noaptea afară. Zborul ar fi trebuit să decoleze ieri la ora 9.00. Am fost îmbarcați, am așteptat o oră să decoleze avionul, ni s-a spus că nu e nicio problemă. După o oră ni s-a spus că a apărut o problemă la un motor, am mai stat o jumătate de oră, apoi ni s-a spus să ne dăm jos din avion, după o altă oră ni s-a spus că zborul va fi amânat pentru a doua zi” a declarat unul dintre pasageri, potrivit antena3.ro

 

Ne puteți urmări și pe Google News