Evenimentul Zilei > Actualitate > O ROMÂNCĂ condamnată la o lună jumătate de închisoare pentru ADULTER. URMEAZĂ să fie EXPULZATĂ.
O ROMÂNCĂ condamnată la o lună jumătate de închisoare pentru ADULTER. URMEAZĂ  să fie EXPULZATĂ.

O ROMÂNCĂ condamnată la o lună jumătate de închisoare pentru ADULTER. URMEAZĂ să fie EXPULZATĂ.

O femeie de naționalitate română a fost condamnată, miercuri, de către o instanță din Dubai, la o lună jumătate de închisoare pentru adulter și pentru că luat pastille pentru întreruperea sarcinii.

 Femeia s-a întâlnit anul trecut în Dubai, cu  un bărbat neidentificat, cu care a întreținut relații sexuale consensuale în timpul unei croaziere de lux, scrie mediafax.ro.

Ulterior, femeia a descoperit că a rămas însărcinată iar bărbatul a plecat din Emirate în momentul când a aflat despre sarcina femeii.

Aceasta  a achiziţionat medicamente pentru întreruperea sarcinii nedorite, însă din cauza unor complicaţii a fost nevoită să meargă de urgenţă la spital. Doctorii au alertat autorităţile în legătură cu acest caz, după ce românca nu a putut dovedi că a rămas însărcinată în urma unei relaţii legale.

Femeia a fost inculpată pentru sex consensual şi utilizarea de medicamente pentru întreruperea unei sarcini, în condiţiile în care avorturile sunt interzise în această ţară.

În prima instanţă, femeia a fost condamnată la trei luni de închisoare pentru sex consensual şi o lună pentru avort, urmând să fie deportată după ispăşirea pedepsei.

 La apel, judecătorii i-au redus sentinţa la o lună de închisoare, urmând ca ulterior să fie expulzată din ţară.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: