Evenimentul Zilei > International > Românca ce și-a aruncat pisica de la etaj riscă pușcăria
Românca ce și-a aruncat pisica de la etaj riscă pușcăria

Românca ce și-a aruncat pisica de la etaj riscă pușcăria

O româncă ce și-a aruncat pisica de la etaj riscă să ajungă la pușcărie, scrie presa italiană. Întâmplarea a avut loc în orașul Vimercate, din Lombardia.

O tânără  de 36 de ani și-a aruncat pisica de la etajul cinci al unei clădiri. Românca a fost denunțată de un vecin, care a chemat carabinierii, scrie Gazeta Românească. La sosirea acestora, tânăra româncă le-a spus că pisica ar fi căzut. Este vorba de un pui de pisică, în vârstă de numai patru luni. Vecinul însă a fost depus pe numele ei, o plângere pentru maltratarea animalelor.

Pisica a aterizat pe iarbă și a supraviețuit. Animalul a fost încredințat unui medic veterinar, care a stability că animalul nu a suferit leziuni majore, ci doar o traumă toracică, o hemoragie superficială și dislocarea femurală a piciorului stâng. În zilele următoare, va fi evaluată o operație posibilă de reducere a dislocării. Violența împotriva animalelor este aspru pedepsită în Italia. Cei care se fac vinovați de abuzarea unui animal riscă închisoarea de la 3 la 18 luni sau o amendă de la 5.000 la 30.000 de euro. (Sursa foto: Gazetaromanească.ro)