Andrei Bilibok a fost condamnat la 6 ani de pușcărie în Anglia, pentru conversații de natură sexuală și întâlnire în urma unor discuții de natură sexuală cu mai mulți minori, respectiv pentru contact sexual cu un minor.

Românul vâna victimele prin intermediul rețelelor sociale. Cazul său a ieșit la suprafață după ce o fată de 14 ani, pe care o abordase prin aplicația Messenger, a transmis autorităților că este hărțuită de individ, notează Bristol Post.

Sute de victime

Totul a început cu un mesaj privat transmis pe rețeaua socială, după ce pedofilul a găsit-o pe fată într-un grup destinat adolescenților care se luptă cu automutilarea. Cei doi s-au întâlnit în Bristol, iar contactul sexual a avut loc în mașina lui Bilibok. În urma acestui eveniment, fata s-a distanțat de pedofil, care a devenit și mai insistent.

În acest caz, polițiștii l-au arestat pe Bilibok, în telefonul căruia au fost găsite sute de conversații de natură sexuală cu alți minori vulnerabili, inclusiv fotografii cu organele sale genitale trimise copiilor. Potrivit presei britanice, infractorul are logodnică, gravidă.