Evenimentul Zilei > Actualitate > Român, arestat pentru crimă în stil mafiot în Italia. Şi-a executat victima cu patru gloanţe în cap. Ce le-a declarat autorităţilor e ŞOCANT
Român, arestat pentru crimă în stil mafiot în Italia. Şi-a executat victima cu patru gloanţe în cap. Ce le-a declarat autorităţilor e ŞOCANT

Român, arestat pentru crimă în stil mafiot în Italia. Şi-a executat victima cu patru gloanţe în cap. Ce le-a declarat autorităţilor e ŞOCANT

Are 48 de ani şi o reputaţie de asasin, dobândită în urma unei execuţii în stil mafiot. Este vorba despre românul Lucian Marius Harpian care locuieşte în Budoia şi care, pe 24 septembrie, l-a ucis cu sânge rece, într-o parcare, pe Alexander Coulter, de 48 de ani. Românul a fost arestat duminică dimineaţă de carabinieri şi urmează să dea socoteală în faţa judecătorilor din Cizmă pentru fapta sa, potrivit Agerpres.

Un român a executat un italian în stil mafiot, într-o parcare, folosind un pistol cu amortizor. A fost prins de polițiștii italieni la 12 zile după crimă și a recunoscut asasinatul. Motivul invocate de asasin i-a lăsat cu gura căscată pe anchetatori. ”Trebuia să îmi plătesc datoriile!”

Se numește Lucian Marius Harpian, are 48 de ani și domiciliază în Budoia. A fost acuzat de crimă cu premeditare, anchetatorii stabilind că că l-a ucis pe Alexander Coulter, în vârstă de 48 de ani, pe 24 septembrie, în parcarea unui centru comercial din Fontanafredda. Nu mai puţin de patru gloanţe a expediat românul direct în capul victimei sale. Expertiza balistică a stability că asasinul a folosit un pistol Beretta de calibrul 22 cu amortizor, armă de care s-a dispensat ulterior, abandonând-o pe un câmp.

Lucian Marius Harpian a fost arestat duminică în zori. Puţin a lipsit să le scape de sub nas carabinierilor. Avea asupra lui un bilet de călătorie şi urma să se îmbarce în avion cu destinaţia Londra.

Românul şi-a atras victima în parcare, pretextând că îi va vinde acestuia un ceas Rolex, pentru 15.000 de euro. Când s-au întâlnit, în seara zilei de 24 septembrie, Harpian l-a executat în stil mafiot pe italian. Apoi i-a luat banii şi l-a ascuns în tufişurile de la marginea parcării.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: