Evenimentul ZileiSportRoger Federer, emoționat până la lacrimi de Diego Maradona

Roger Federer, emoționat până la lacrimi de Diego Maradona

Roger Federer, emoționat până la lacrimi de Diego Maradona
Diego Maradona l-a emoționat până la lacrimi pe Roger Federer. Cadrul cu cele două legende ale sportului a fost creat la un meci demostrativ din Argentina.

Diego Maradona a fost invitat special la un meci demonstrativ pe care Roger Federer (38 de ani, locul 3 ATP) l-a disputat cu puștiul Alexander Zverev (22 de ani, locul 7 ATP) în Argentina. Fostul mare fotbalist nu a putut onora cu prezența, însă i-a transmis un mesaj care l-a emoționat pe starul elevețian.

„Salut, maestre, ești o ‘mașinărie’, cum îmi place mie să-ți zic. Ai fost, ești și vei fi cel mai bun. Nu este vreunul ca tine. Dacă ai vreodată orice fel de problemă în țara mea, sună-mă și spune-mi ce și cum îți trebuie”, i-a transmis Diego Maradona lui Roger Federer.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mesajul lui Diego Maradona pentru Roger Federer [VIDEO]

Ajuns la vârsta de 38 de ani, veteranul Roger Federer încă nu se gândește la retragere.

„Retragerea mea va avea loc în funcție de starea de sănătate. În acest moment, nu am vreun motiv să mă opresc (…) Prima dată când mi-am pus problema asta a fost în 2009. Au trecut 10 ani de atunci și încă sunt aici, sunt într-o formă foarte bună pentru vârsta mea”, a declarat Federer al finalul partidei demonstrative.


Accesează: