Roberto Baggio și legăturile sale cu România. Marea pasiune care l-a adus de multe ori în țara noastră

Roberto Baggio și legăturile sale cu România. Marea pasiune care l-a adus de multe ori în țara noastră Roberto Baggio. Sursa foto: Instagram

Roberto Baggio nu este un străin pentru România, având mai multe vizite în țara noastră în anii tinereții, unde venea să se relaxeze și să se distreze.

Fostul câștigător al Balonului de Aur a venit de mai multe ori la noi în țară, unde participa la diverse partide de vânătoare.

Roberto Baggio mergea la vânătoare în Insula Mare a Brăilei

În 2011, fostul fotbalist italian, care era pe atunci ambasador onorific pentru alimentație și agricultură în cadrul ONU, vizita frecvent Insula Mare a Brăilei. Aici, acesta vâna ciocârlii, gâște, sturzi și chiar mistreți.

De obicei, vizitele sale în România erau discrete, evitând să fie deranjat de fani în timpul momentelor de relaxare. Roberto Baggio obișnuia să se cazeze la un hotel din Brăila, deținut de Franco Tarozii, cel care l-a adus pentru prima dată în țara noastră.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru fiecare partidă de vânătoare, fostul fotbalist plătea în jur de 120 de euro la acea vreme, iar potrivit legislației nu avea voie să omoare mai mult de 12 exemplare.

Vânătoare

Vânătoare. Sursa foto: Arhiva EVZ

Totodată, au fost numeroase vizite în care Roberto Baggio a sosit în România având mai multe arme, pe care le declara întotdeauna la aeroport și pe care le utiliza pentru vânătoare în Delta Dunării, potrivit romania-actualitati.ro.

Fostul Balon de Aur, jefuit și sechestrat în timpul partidei Spania-Italia

Săptămâna trecută, legendarul fotbalist italian Roberto Baggio a fost jefuit, agresat și sechestrat în locuință sa din Altavilla Vicentina, în timpul meciului dintre Italia și Spaniei de la Euro 2024.

Cinci hoți l-au imobilizat pe fostul fotbalist și pe membrii familiei sale, iar atunci când a încercat să se opună a fost lovit cu un pistol în cap, fiind rănit destul de grav.

Fotbalistul Roberto Baggio

Fotbalistul Roberto Baggio. Sursa foto: Instagram

Ulterior, hoții i-au închis într-o cameră și i-au ținut acolo până le-au furat toate bunurile de valoare din casă.

După 40 de minute, când a auzit că infractorii au plecat, Roberto Baggio a spart ușa camerei unde era închis și a sunat la carabinieri.