Evenimentul Zilei > Politica > Robert Turcescu, despre episodul „ofiţer acoperit”: „Nu am îndeplinit nicio misiune dată de vreun SERVICIU SECRET”
Robert Turcescu, despre episodul „ofiţer acoperit”: „Nu am îndeplinit nicio misiune dată de vreun SERVICIU SECRET”

Robert Turcescu, despre episodul „ofiţer acoperit”: „Nu am îndeplinit nicio misiune dată de vreun SERVICIU SECRET”

Robert Turcescu, candatul din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP), a vorbit, la B1 TV despre momentul în care s-a deconspirat ca fiind “ofiţer acoperit”. Fosta vedetă a postului spune că a cerut retragerea gradului.

“Sunt câteva lucruri pe care le-am mai spus. În primul rând aş fi fariseu să spun că ce am declarat în septembrie 2014 nu este adevărat. Lista cu cele 2000 de nume despre care am vorbit în 2012 este un episod peste care s-a trecut mult prea uşor.

Am vorbit cu Kovesi. Am cerut retragerea gradului. Spuneam că aş fi fost mândru să fi fost maior dacă într-adevăr dacă s-ar fi ajuns într-o logică clară.

Nu am îndeplinit nicio misiune dată de vreun serviciu secret”, afirmă candatul la primăria Capitalei din partea PMP.  

Robet Turcescu se arată sigur în ceea ce priveşte câştigarea funcţiei de primar al Bucureştiului la alegerile din vara acestui an.

„Voi câştiga primăria Capitalei. O spun pentru că ştiu ce e în mine. Mizez pe luciditatea bucureştenilor. Oamenii au înţeles mai ales în anii din urmă că este nevoie de o schimbare.Vreau să facem un test. Închipuiţi-vă că îi aliniaţi, mâine, pe Turcescu, pe Predoiu, pe Firea şi pe Nicuşor Dan. Şi că fiecare dintre candaţi strigă „la luptă bucureşteni”. Pe cine vor urma bucureştenii? Eu cred că un primar fără viziune şi fără să înţeleagă de e nevoie de fonduri europene nu are ce căuta în primăria capitalei”, spune Robert Turcescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: