Eugen Teodorovici, gest nepotrivit în public. Fostul ministru, surprins alături de o doamnă blondă. Video

Eugen Teodorovici, gest nepotrivit în public. Fostul ministru, surprins alături de o doamnă blondă. Video

Eugen Teodorovici, fost ministru de finanțe, nu prea ține cont de reguli atunci când se află în public. Politicianul a fost surprins de către paparazzi EVZ în compania a două doamne la un restaurant select. Fostul ministru părea că are o conversație în contradictoriu cu una dintre cele două.

Este vorba despre o doamnă blondă care părea că îl contrazice pe fostul ministru. Acesta contraargumenta, dar nu părea convingător, dacă e să judecăm după fața doamnei. Farmecele fostului ministru pare că nu au efect asupra tuturor femeilor, așa cum se specula.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul ministru trăgea cu nesaț dintr-un trabuc în timp ce mergea alături de o femeie

Cert este că după câteva zeci de minute, cei doi pleacă în aceiași direcție. Doar că Teodorovici face un gest nu tocmai potrivit unui bărbat care merge pe stradă. Acesta își aprinde un trabuc din care trage cu nesaț. Asta în timp ce doamna blondă mergea pe lângă el pe stradă. Acesta lucru nu l-a afectat pe fostul ministru care a continuat să tragă din trabuc în timp ce se îndrepta către mașină.

Ba mai mult, deși mergeau amândoi pe stradă, Teodorovici mergea ceva mai repede decât doamna în cauză și nu părea interesat să o aștepte. În cele din urmă cei doi și-au despărțit drumurile și au mers fiecare la mașina lui. Cert este că Eugen Teodorovici s-a declarat în trecut un susținător al sexului frumos. Ba chiar a vrut să fie șef al organizației de femei din PSD.

„Bărbații trebuie să respecte femeile”

”Eu o să mă lupt pentru a schimba mentalitatea bărbaţilor, cu adevărat. Acolo e problema. Nu număr egal femei-bărbaţi, ci felul în care bărbaţii vă simt aproape şi vă respectă ca pe un semen, ca pe ei înşişi. Aici este problema.

Şi să nu picaţi în această capcană politică, pentru că este o capcană”, spunea Teodorovici. Între timp, respectul pare că nu mai e ce și-a imaginat odată fostul ministru.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro