Mihai Morar, așa cum nu l-ați mai văzut. Cum a apărut realizatorul în parc. Video

Mihai Morar, așa cum nu l-ați mai văzut. Cum a apărut realizatorul în parc. Video

Mihai Morar nu se ferește să-și asume rolul de tătic chiar și atunci când merge în parc. Aceasta a fost surprins de paparazzi EVZ cu mașina specială pe care o deține și două fetițe dintre care una a lui. Chiar și în acest context, Mihai Morar dă dovadă de stoicism și de calități de tată remarcabile.

Așa se face că în timp ce o are pe Roua, fetița lui, în brațe, este foarte receptiv la ce îi cere partenera de joacă a fetiței lui. Ba mai mult negociază cu ea și o jucărie pe care în cele din urmă i-o dă să o poarte pe trotinetă. Se vede că Morar este tată de trei fete, dintre care două deja adolescente.

Cu copiii în parc și răbdare cât cuprinde

Roua a fost cea care a venit pe lume, mai târziu, respectiv în 2019. Cu toate acestea, familia Morar s-a arătat încântată de acest lucru când s-a întâmplat. Ba mai mult, realizatorul spunea că în acest fel și fetele cele mari rămân ancorate în copilărie mai mult timp. Cu toate acestea, a recunoscut că nu a plănuit să se întâmple cel de-al treilea copil.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Eu, noi personal cred că ne-am făcut datoria, deși n-am făcut copii din datorie, ci din dragoste. Totul s-a întâmplat nu când ne-am dorit noi, ci când și-au dorit ei, îngerii, să vină printre noi. Roua a venit atunci când, dacă m-ai fi întrebat dacă mai fac un copil, aș fi zis: Dar nu mi-e suficient cu două?

Roua nu a fost planificată, dar a fost bine-venită

Deci, niciodată n-am zis nu, dar cred că… nu știu, ca să dau un răspuns de-ăsta de antrenor de fotbal. Prioritățile noastre sunt altele acum. Cum erau și înainte de a se naște Roua.

Dar, repet, e deja târziu în viață. Eu întotdeauna mi-am dorit și mi-a plăcut chestia asta de a fi un tată tânăr, și mi-a ieșit” a spus Mihai Morar.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro