Lucian Bode: Ne dorim ca PNL să dea presedintele României în persoana lui Nicolae Ciucă

Lucian Bode: Ne dorim ca PNL să dea presedintele României în persoana lui Nicolae Ciucă Lucian Bode Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Lucian Bode, secretarul general al PNL, își dorește ca PNL să rămână vioara întâi la guvernare după 2024 și să dea viitorul președinte al României, pe Nicolae Ciucă. De asemenea, liberalii din județul Mehedinți și-au depus candidaturile la BEJ, în prezența președintelui PNL, Nicolae Ionel Ciucă.

Lucian Bode, despre viitorul președinte al României

Lucian Bode a mai declarat, la lansarea candidaților PNL din județul Mehedinți, că își dorește ca PNL să dea presedintele României în persoana domnului președinte Nicolae Ciucă.

„Ne dorim ca PNL să rămână vioara intâi la guvernare dupa 2024. Ne dorim ca PNL să dea presedintele României în persoana domnului președinte Nicolae Ciucă. Pentru asta vă rog să luptați pe 9 iunie pentru fiecare vot și cu o zestre politică consistentă, sunt  convins că scopurile noastre vor fi atinse", a afirmat Lucian Bode, aflat în vizită în județul Mehedinți.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lucian Bode a ținut să mulțumească tuturor candidaților

Lucian Bode, secretarul general al PNL, a dorit să mulțumească tuturor candidaților la consilii județene și primarilor din județ. De asemenea, fostul premier a avut mențiune specială pentru Virgil Popescu.

„Vă doresc succes lui Dumitru Mărculescu, tuturor candidaților la consilii județene, primarilor noștri. O mențiune specială pentru Virgil Popescu, cu care am lucrat în guverne liberale din 2020 până în prezent. Vreau să-i multumesc pentru aportul deosebit pe care și l-a adus in guvernarea liberala, în gestionarea celei mai complicate crize energetice pe care România a fost nevoită să o traverseze împreună cu intreaga lume”, a mai subliniat Bode.

Și continuă: „Îți multumesc, Virgil, și îți doresc succes ție și tututor primarilor care au ales să mearga pe mâna PNL, a dezvoltării,  să joace cartea investițiilor și să nu creadă că pot fi salvați în ultima clipă de lampa lui Aladin," a mai declarat secretarul general al PNL aflat la lansarea candidaților PNL din județul Mehedinți.