Evenimentul Zilei > Actualitate > Robert Tucescu: Bercea, Abraham şi ruşii. Plus, Călin Georgescu | FOTO
Robert Tucescu: Bercea, Abraham şi ruşii. Plus, Călin Georgescu | FOTO

Robert Tucescu: Bercea, Abraham şi ruşii. Plus, Călin Georgescu | FOTO

Jurnalistul Robert Turcescu a postat, pe blogul său, o fotografie realizată, ieri, 24 iunie 2014, în incinta restaurantului Diesel din Floreasca în care apar, de la stângă la dreapta, pe Eugen Mihăescu (fost ambasador UNESCO), soţia lui Eugen Mihăescu, publicistul Mircea Popa poreclit „Kaghebistul”, Aleksandr Dughin, supranumit „ideologul lui Puțin” şi Călin Mihăescu, editor şi iniţiator „Mişcarea Eurasia” în România.

Această întâlnire are loc în contextul unei noi vizite în România a consilierului lui Putin, o vizită care a început duminică, 22 iunie 2014, şi care s-a încheiat azi, 25 iunie 2014, la ora 14.00, cînd Dughin a zburat în direcţia Rusia de pe aeroportul Otopeni, scrie Robert Turcescu, pe blog.

Informaţia privind vizită lui Dughin în România a fost publicată anterior și de Hotnews, care a stat de vorbă cu Mircea Popa, unul dintre interlocutorii lui Dughin la această vizită. Popa susţine că ideologul lui Putin “s-a întâlnit cu mai multe fete bisericeşti, pentru că are proiectul eurasiatic şi „A Treia Romă”, deci pe dansul îl interesează foarte mult fetele bisericeşti”.

Robert Turcescu atrage atenția că "e important însă de înţeles ce vrea Dughin (sau ce vrea Puţin!) prin vizitele în România" și argumentează cum "oamenii ruşilor sunt la această ora puternic implicaţi în desfăşurarea războiului de decredibilizare a lui Traian Băsescu, prin scandalul Bercea Mondial. Aşa cum implicaţi au fost şi în ianuarie 2012". Citiți mai multe aici