“Conferinţa Municipală a PSD Craiova ia act de decizia Președintelui PSD, domnul Victor Ponta, de a candida la funcţia de Preşedinte al României. Organizaţiile PSD de pe raza secţiilor de votare din municipiul Craiova susţin candidatura preşedintelui PSD şi se angajează să întreprindă toate acţiunile de organizare şi mobilizare a membrilor şi simpatizanţilor în vederea câştigării alegerilor prezidenţiale.

Conferinţa Municipală a PSD Craiova consideră că alegerea domnului Victor Ponta în funcţia de preşedinte al României va garanta schimbarea unei schimbări autentice în România şi consolidarea reformelor bune întreprinse de actualul guvern pentru relansarea economică, crearea de locuri de munca, reducerea sărăciei şi a inegalităţilor precum şi dezvoltarea economică a României şi creşterea nivelului de trai.

Conferinţa Municipală a PSD Craiova apreciază că alegerea în alegerile prezidenţiale a domnului Victor Ponta va marca sfârşitul unui regim politic abuziv şi momentul începerii unui nou proiect naţional bazat pe valorile autentice ale poporului român. Victor Ponta va fi un preşedinte al tuturor românilor care va asigura medierea echilibrată între instituţiile statului şi va readuce starea de normalitate în societatea românească”, se arată în textul rezoluției.

La conferința municipală a PSD Craiova au fost prezenți 696 de membri din cei 723 convocaţi.