Evenimentul Zilei > Sport > Revoluție la FCSB. Edi Iordănescu a pus piciorul în prag. Condiție la semnătură
Revoluție la FCSB. Edi Iordănescu a pus piciorul în prag. Condiție la semnătură

Revoluție la FCSB. Edi Iordănescu a pus piciorul în prag. Condiție la semnătură

Finanțatorul de la FCSB, Gigi Becali, nemulțumit de rezultatele roș-albaștrilor schimbă antrenorul. El spune că s-a înțeles cu Edi Iordănescu. Adevărata schimbare ține însă de faptul că cel puțin declarativ, Becali nu se va mai implica la echipă.

Pentru a-l mai potoli pe patron, care se vrea un factotum, Edi Iordănescu a pus o clauză specială. În caz că se va implica în alcătuirea echipei și minimalizarea rolului pe care îl are antrenorul, Gigi Becali urmează să plătească jumătate de milion de euro.

„Edi Iordănescu o să facă dictatură”

„Da, m-am înțeles cu Edi Iordănescu. Nu e 100%, dar sunt șanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiție.

Așa va fi de acum înainte. Dacă ne înțelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marți. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă și i-am spus acest lucru.

O să fie și o clauză de reziliere. A vrut să aibă o asigurare că nu mă mai bag la echipă. Dar eu dacă i-am spus că nu mă mai bag, nu mă mai bag. Oricum… am obosit și au fost grele ultimele zile.

De acum înainte va fi militărie la FCSB. O să fie dictatură. Edi Iordănescu o să facă dictatură”, a spus Becali.

Antrenorul s-a ferit să confirme că va veni la FCSB.

„Momentan, nu pot să vorbesc despre acest subiect. Nu am ce să declar pentru că nu este nimic concret, a spus tehnicianul.

Conform surselor Playsport, Edi Iordănescu urmează să semneze contractul în cursul serii de marți.

Edi Iordănescu l-a refuzat pe Gigi Becali în urmă cu doi ani

Fostul campion al României nu e la prima tentativă de a prelua FCSB. Numai că în 2019, visul lui Gigi Becali a fost spulberat! După Nicole Dică, Edi Iordănescu (40 de ani) a refuzat să o preia pe FCSB.

Fiul cel mare al lui Anghel Iordănescu l-a anunţat pe latifundiarul din Pipera că doreşte să-şi continue cariera la Gaz Metan Mediaş.