Evenimentul Zilei > Sport > Anunțul momentului. Gigi Becali vrea să renunțe la FCSB. „Este o afacere pe care nu mai vreau să o ţin”
Anunțul momentului. Gigi Becali vrea să renunțe la FCSB. „Este o afacere pe care nu mai vreau să o ţin”

Anunțul momentului. Gigi Becali vrea să renunțe la FCSB. „Este o afacere pe care nu mai vreau să o ţin”

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a afirmat, luni, că va renunţa la echipă dacă nu va câştiga campionatul. El a anunţat și că vrea să scape de alți doi jucători. Este vorba de Alexandru Creţu şi Iulian Cristea.

Becali spune că dacă FCSB nu va câştiga campionatul, se va lăsa de fotbal.

„Este o afacere pe care nu mai vreau să o ţin”

„Dacă nu iau campionatul, o să ia cineva, ce vrea, pentru că eu mă las de fotbal! Este o afacere pe care nu mai vreau să o ţin, dacă nu este afacere. Dacă nu iau campionatul, pac, la revedere! La ce am eu acum, trebuie sa dea cel care vrea să cumpere 40-50 de milioane de euro pe echipă. Dar, cine să dea banii ăștia? Vând jucatorii unu câte unul si gata. Dacă am cum. Pentru că la cum se prezintă acum, nu ştiu pe cine mai vând”, a menţionat Becali.

„În primul rând, fundaşii centrali. Adică nu avem. Nu avem fundaşi centrali, o să vină, probabil, Miron, şi o să avem fundaşi centrali. În al doilea rând, am greşit la schimbări. Eu am greşit. L-am schimbat pe Olaru, care cât de cât juca fotbal, şi l-am băgat pe unul care nu ştiu ce e, dar numai fotbalist nu mai e. Coman, iar, nu ştiu ce-i cu el. Dacă o să fie aşa, probabil o să îmbătrânească pe aici, prin România. Pe noi ne-a bătut Creţu. O să-i spun să-şi caute echipă, îi dau şi 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai şi autogol. Mai e timp de transferat. Du-te şi la revedere. L-am luat liber, îi dau bani şi-l las şi liber. Şi pe Creţu şi pe Cristea îi las liberi, gata!”, a declarat Gigi Becali, scrie stirileprotv.ro.

Nou-promovata FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: