Evenimentul Zilei > Monden > Revoluție în lumea manelelor. Adrian Minune, schimbare radicală înainte de retragere
Revoluție în lumea manelelor. Adrian Minune, schimbare radicală înainte de retragere

Revoluție în lumea manelelor. Adrian Minune, schimbare radicală înainte de retragere

Adrian Minune face revoluție în lumea manelelor. Manelistul a fost filmat recent într-o serie de ipostaze surprinzătoare, așa cum fanii lui nu l-au mai văzut.

Adrian Minune a fost recent invitat la o nuntă pentru a susține atmosfera cu muzica sa. Însă de această dată manelistul le-a oferit și un alt tip de show invitaților, lucru ce i-a amuzat nespus.

După 20 de ani de carieră în muzică și fiind mereu prezent la evenimente, manelistul știe cum să întrețină atmosfera la orice ocazie s-ar afla.

Astfel, la nunta la care a fost invitat, cântărețul a făcut revoluție: fost filmat în timp ce executa niște pași de dans cu un uscător de păr în mână.

În timp ce el dansa, fiul său care îi calcă pe urme se ocupa de muzică, potrivit Cancan.ro.

Adrian Minune și-a anunțat retragerea din industria manelelor

Pentru că este și un familist convins, Adrian Minune declara în urmă cu ceva timp că își pregătește retragerea din muzică, pentru a sta mai mult cu cei dragi. Vestea nu poate fi decât una tristă pentru fanii săi, însă cântărețul nu va dispărea definitiv din spațiul public.

În 2024, o să-mi fac retragerea. Pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară. Nu mai cânt. Probabil o să fac două spectacole pe an, pentru că menirea mea este să fiu lăutar.

O să-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineînțeles. Apoi, o să fac două spectacole, pentru că menirea mea este să cânt. Dacă nu cânt, nu știu să fac altceva. Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu, să-mi gătească nevastă-mea”, a dezvăluit Adi Minune, în timpul unei emisiuni.

Ce avere a făcut cântărețul din muzică

Adrian Minune a câștigat bine din muzică și a reușit să facă avere. Artistul are 15 vile, 13 mașini, dar și multe alte terenuri sau obiecte valoroase, de lux, cum ar fi ceasuri scumpe.

De-a lungul timpului  au existat zvonuri că Adrian Minune a încasat onorarii uriașe la cântări, cea mai mare sumă primită fiind de 60.000 de euro. În anul 2008, averea lui era estimată la 100 de milioane de euro.