Evenimentul Zilei > Actualitate > A REVENIT LA TVR după un SCANDAL MONSTRUOS. Revine şi ratingul odată cu supervedeta? Breaking news în media
A REVENIT LA TVR după un SCANDAL MONSTRUOS. Revine şi ratingul odată cu supervedeta? Breaking news în media

A REVENIT LA TVR după un SCANDAL MONSTRUOS. Revine şi ratingul odată cu supervedeta? Breaking news în media

Jurnalista Emma Zeicescu a reapărut la emisiunea Perfect Imperfect, de la TVR 1, după mai bine de o lună de pauză. Ea a fost anchetată de DIICOT în privința deținerii de droguri.

Emma Zeicescu a revenit la TVR după ce procurorii DIICOT au decis clasarea dosarului în care ea și prezentatorul TV Claudiu Popa au fost urmăriți penal pentru deținere de droguri.

Claudiu Popa a recunoscut că țigările cu canabil erau ale li dar că le-a pus în rucsacul Emmei Zeicescu, pe care tot acesta îl ținea.

Prezentatorii de televiziune Emma Zeicescu (TVR) şi Claudiu Popa (Realitatea TV), prinşi cu ţigări cu canabis, în luna august, la un festival de muzică din Buftea, au scăpat de acuzaţii.

Prezentatorii TV au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, însă, după ce procurorii DIICOT au terminat cercetările, au stabilit ca cei doi să nu fie trimişi în judecată.

„Urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că 'o vedetă de la TVR şi un prezentator de la Realitatea TV ar fi fost anchetaţi de DIICOT pentru deţinere de substanţe interzise', Biroul de informare şi Relaţii Publice este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele. Din verificările efectuate în evidenţele Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura centrală a rezultat faptul că, la data de 21.08.2018 a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări in rem, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de art.4 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, se arăta într-un comunicat al DIICOT, la momentul începerii cercetării penale.