Evenimentul Zilei > Actualitate > Revenire de SENZAȚIE în MEDIA. Anunțul făcut de cel mai CONTROVERSAT JURNALIST din ultimele luni
Revenire de SENZAȚIE în MEDIA. Anunțul făcut de cel mai CONTROVERSAT JURNALIST din ultimele luni

Revenire de SENZAȚIE în MEDIA. Anunțul făcut de cel mai CONTROVERSAT JURNALIST din ultimele luni

Claudiu Popa revine la Realitatea TV după ce a fost scos de pe post o perioadă. ”La 1 decembrie revin pe post”, a zis jurnalistul pentru DC News. Claudiu Popa prezentă știri de luni până vineri, în intervalul orar 14.00 - 17.00

Emisiunea sa este prezentată astfel pe Realitatea: "Într-un nou decor, cu un nou conţinut jurnalistic şi un nou tonus, de luni până vineri, în intervalul 14 – 17. Emisiunea este realizată dintr-un studio modern, dotat cu un videowall impresionant şi un touch-screen performant. Totuşi, aşa cum ne-au obişnuit, realizatorii vor părăsi studioul şi se vor afla de fiecare dată în mijlocul evenimentelor atunci când acestea o cer".

Prezentatorii de televiziune Emma Zeicescu (TVR) şi Claudiu Popa (Realitatea TV), prinşi cu ţigări cu canabis, în luna august, la un festival de muzică din Buftea, au scăpat de acuzaţii.

Prezentatorii TV au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, însă, după ce procurorii DIICOT au terminat cercetările, au stabilit ca cei doi să nu fie trimişi în judecată.

Aminim că și Emma Zeicescu a revenit la TVR 1 de luni, 19 noiembrie.