Anul trecut, presa sud-coreeană a relatat că Hyon, împreună cu un grup de muzicieni, ar fi fost arestată și executată sub acuzația de pornografie. Astfel, cântăreața și membrii Orchestrei Unhasu și ai trupelor Wangjaesan Light Music și Moranbong au fost acuzați că s-au filmat în timp ce întrețineau relații sexuale și apoi au scos la vânzare imaginile.

Însă, fosta iubită a liderului Kim Jong-un a apărut recent la televiziunea nord-coreeană, într-un interviu în care a lăudat activitatea de susținere a artelor a dictatorului nord-coreean.

De altfel, oficialii de la Phenian au negat constant informațiile publicate de presa din Coreea de Sud, susținând că acele zvonuri au fost lansate de "psihopații" din Coreea de Sud.

Hyon a fost o adevărată divă în Coreea de Nord înainte de dispariția ei misterioasă, iar la un moment dat se crede că ar fi avut o relație cu Kim Jong-Un. Însă dezacordul fostului lider al Coreei de Nord, Kim Jong-il, a dus la ruperea relației, cântăreața căsătorindu-se cu un ofițer cu care ar fi avut și o fetiță.