REVELION 2018, superstiții și obiceiuri. Există diferite astfel de superstiții, în funcție de zona geografică. Iată trei dintre cele mai importante

Ce să nu faci în noaptea de REVELION 2018

– Să treci în noul an cu buzunarele goale! Noapte de Revelion trebuie să ne găsească cu bani în buzunar sau cu un card pe care să avem ceva bani depozitați. Acest lucru simbolizează că vom începe 2018 cu bine, iar pe parcursul anului avem șanse mai mari să stăm bine din punct de vedere financiar.

– Nu trebuie să plângem de REVELION! Persoanele care plâng în noaptea dintre ani vor avea parte de evenimente triste, de aceea sunt sfătuite să se bucure de orice lucru mărunt, pentru că în acest mod va alunga nenorocirile din anul ce vine.

– O altă superstiție de REVELION face referire la alimentație. Astfel, carnea de pasăre trebuie evitată în noaptea de revelion, iar explicația este una cât se poate de simplă. Găinile scormonesc pământul și îl împrăștie, ceea ce poate să însemne împrăștierea prosperității din casă. Așa că, de revelion, ar trebui să consumăm carne de pește sau de porc.