Evenimentul Zilei > International > Reprimarea „trumpiștilor”: Se pregătesc lagărele de reeducare
Reprimarea „trumpiștilor”: Se pregătesc lagărele de reeducare

Reprimarea „trumpiștilor”: Se pregătesc lagărele de reeducare

În loc să-și sărbătorească victoria, liderii Democrați „pun la cale răzbunarea” la adresa susținătorilor lui Trump, comparându-i cu teroriștii, observa Tucker Carlson de la Fox News în ajunul învestirii lui Biden.

Reprimarea „trumpiștilor” se pregătește în laboratoarele noii puteri de la Washington.

„Nu sărbătoresc. Ăsta este lucrul remarcabil. Nimeni din Partidul Democrat nu pare fericit în seara asta. Sunt mai furioși decât oricând. În loc să facă turul de onoare, pun la cale răzbunarea împotriva celor pe care i-au înfrânt”, a spus Carlson.

„Se gândesc la noi modalități de a răni și umili și degrada oponenții politici, de a-i împiedica să muncească, de a-i arunca în închisoare, de a le distruge viețile.”

Și mai departe:

„Liderii Partidului Democratic au decis că 74 de milioane de alegători ai lui Trump nu doar au greșit sau au fost induși în eroare. Nu. Amenințarea pe care ei o reprezintă este mai gravă și mai serioasă. Este periculoasă. Cei 74 de milioane de alegători ai lui Trump sunt teroriști.”

Tucker a subliniat că generalul Stanley McChrystal, pe care l-a numit ironic „geniul strategic care își poate atribui meritul de a fi dus cel mai lung război pierdut din istoria americană” (în Afganistan și Irak – n.r.), i-a comparat pe simpatizanții lui Trump cu teroriștii pe care i-a văzut în Irak.

„Ieri, McChrystal a luat o pauză de la strângerea indemnizațiilor grase, ca membru în conducerea multor corporații, pentru a afirma că, pe baza vastei sale experiențe în proasta gestionare a politicii externe americane, alegătorii lui Trump seamănă teribil cu niște teroriști.”

Generalul McChrystal declarase:

„Am văzut o dinamică similară în evoluția Al-Qaida în Irak, unde o întreagă generație de tineri arabi furioși, lipsiți de viitor, au urmat un lider puternic, care le-a promis să-i ducă înapoi în timp, într-un loc mai bun, și i-a împins să îmbrățișeze o ideologie care le justifică violența. Acest lucru se întâmplă acum în America.

Tucker Carlson a evocat apoi declarația lui Andrew McCabe, fost director adjunct al FBI, „îndepărtat pentru minciună și corupție”. McCabe i-a comparat pe simpatizanții lui Trump, care cred că alegerile au fost fraudate, cu teroriștii ISIS.

El a afirmat:

„Când i-am examinat pe americanii care au mers în Siria pentru a se alătura ISIS, erau printre ei medici, avocați… Unele persoane sunt foarte vulnerabile și atrase de nucleul dur al oricărei mișcări extremiste. Exact acest lucru îl observăm acum la acești simpatizanți ai lui Trump.”

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE