Evenimentul Zilei > Social > Vrei sa iti renovezi baia? Tendinte 2018 pentru accesorii baie moderne, bazate pe noi tehnologii
Vrei sa iti renovezi baia? Tendinte 2018 pentru accesorii baie moderne, bazate pe noi tehnologii

Vrei sa iti renovezi baia? Tendinte 2018 pentru accesorii baie moderne, bazate pe noi tehnologii

Intrarea in noul an reprezinta un alt inceput, in toate domeniile. Multi romani vor sa isi schimbe viata in bine si una dintre cele mai facile variante o reprezinta renovarea locuintei, inca din primele luni ale anului, astfel incat sa isi imbunatateasca intr-un mod vizibil nivelul de trai si atmosfera din casa.

Atunci cand vine vorba de accesorii baie si alte produse pentru casa, o serie de investitii inteligente pot aduce beneficii pe termen lung. 

Nevoia unei schimbari si importanta acesteia pentru tine

Petrecem o buna perioada din timpul nostru in baie. O atmosfera placuta, alaturi de o randuire practica a celor mai eficiente accesorii baie poate face diferenta.

De la un inel nou pentru prosop, usor de montat, pana la suport pentru cosmetice, fiecare accesoriu in parte confera mai mult spatiu intr-o baie mica si duce la reducerea obiectelor de mobilier voluminoase, precum dulapurile sau rafturile.

Investitiile eficiente, atat din punct de vedere material, cat si privind termenul de folosinta al obiectelor respective, duce la o schimbare benefica, ce se resfrange intr-un confort sporit si o eficientizare a spatiului folosit.

Tehnologii moderne

Magazinul online BATERII-LUX.ro aduce pe piata romaneasca un nou concept, acela al accesoriilor moderne, de lux, cu multiple intrebuintari si garantii extinse.

Gama cuprinde peste 400 de tipuri de produse, pornind de la produse simple, extrem de ergonomice, precum bare de sustinere, rafturi, agatatoare sau suporturi, pana la obiecte mai complicate, precum dispersoare de sapun ori boxe wireless, realizate special pentru bai.

Acestea beneficiaza, in realizarea lor, de tehnologii moderne, bazate pe cele mai noi inovatii in domeniu.

Materiale cromate, pentru o rezistenta sporita si un aspect placut pentru mai mult timp

Un aspect deosebit de important pentru orice accesoriu il reprezinta materialul din care este realizat. Astfel, acesta trebuie sa intruneasca mai multe conditii, tinand cont de mediul in care va fi montat si folosit. Pe langa rezistenta la efectele corozive ale apei si a umiditatii in general, orice aceesorii trebuie sa isi pastreze pentru o perioada lunga de timp aspectul si toate proprietatile fizice cu care au fost inzestrate.

Schimbari mici pentru planuri mari

BATERII-LUX.ro pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse din gama accesorii baie realizate din materiale moderne, precum sticla, cristal sau inox cu finisaje cromate de cea mai buna calitate, ce ofera o rezistenta sporita la murdarie si nu in ultimul rand la matuire.

Pornind de la savoniere si pahare pentru periute, pana la suporturi pentru prosop, sapun sau hartie igienica, acest magazin online dispune de un stoc extins si optiuni nelimitate.

Mai mult, toate produsele BATERII-LUX.ro dispun de un sistem de instalare rapida ce scade cu pana la 40% timpul de montaj si de o o garantie extinsa, de pana la cinci ani.

Pentru intrebari sau informatii suplimentare ne gasesti aici

Sau la numerele de telefon:

  • 0721 482 872 

Adresa de e-mail:

 

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: