Evenimentul Zilei > International > Regiunea Trentino Alto Adige din Italia se închide din nou de frica Coronavirusului
Regiunea Trentino Alto Adige din Italia se închide din nou de frica Coronavirusului

Regiunea Trentino Alto Adige din Italia se închide din nou de frica Coronavirusului

Regiunea Trentino Alto Adige va intra din nou în lockdown, începând de luni, 8 februarie.

 Magazinele vor fi închise, învățământul se va desfășura la distanță, deplasările în afara localităților vor fi interzise. În ciuda strategiei de a efectua teste rapide pe întreg teritoriul pentru a se încerca întreruperea lanțului de infecții, nu există semne de scădere a numărului de infecții cu COVID-19 în Alto Adige și primul caz de mutație engleză a fost deja înregistrat. Din acest motiv, consiliul provincial s-a reunit joi seară și a ajuns la un acord cu privire la o înăsprire a măsurilor aflate în vigoare în prezent.

În Trentino Alto Adige, magazinele vor fi închise, învățământul va fi practicat la distanță și va fi interzisă deplasarea în afara localității de domiciliu, începând de luni 8 februarie și până duminică, 28 februarie pentru a limita răspândirea epidemiei de COVID-19, care este în creștere.

Noul pachet de restricții prevede interzicerea generală a deplasării din municipiul de reședință, cu excepția motivelor de muncă, sănătate sau necesități urgente. Barurile și restaurantele vor continua să fie închise, iar hotelurile vor trebui, de asemenea, să se închidă. Obloanele vor fi coborâte pentru majoritatea magazinelor, în timp ce companiile producătoare și artizanale vor putea lucra, dar cu condiția de a supune proprii colaboratori unor teste regulate.

https://www.lastampa.it/cronaca/2021/02/04/news/covid-alto-adige-l-8-febbraio-torna-in-lockdown-chiudono-negozi-e-scuole-divieto-di-spostamento-tra-i-comuni-1.39861261