Evenimentul Zilei > Monden > Regina Elisabeta este devastată. Vestea primită cu o lună înainte de Crăciun
Regina Elisabeta este devastată. Vestea primită cu o lună înainte de Crăciun

Regina Elisabeta este devastată. Vestea primită cu o lună înainte de Crăciun

Un nou interviu cu ducesa de Sussex și Prințul Harry, în stilul celebrei discuții cu Oprah Winfrey, ar „împinge familia regală la limită”. Săptămâna trecută, Meghan a fost protagonista unui al doilea interviu difuzat în SUA, difuzat la The Ellen Show. Ducesa a ales să divulge detalii despre viața ei și a lui Harry din California, alături de copiii lor, și a vorbit despre experiențele pe care le-a avut ca actriță înainte de a-l cunoaște pe cel de-al șaselea în linie dreaptă la tron.

Deși mai puțin devastator pentru Familia Regală, pe fondul apariției lui Meghan Markle la Ellen Show, biograful regal Duncan Larcombe a transmis că aceste interviuri ar putea crea un precedent pentru publicitatea soților Sussex departe de familia regală.

Un nou interviu cu Oprah ar distruge toate relațiile 

„Chiar nu aș fi surprins dacă ar plănui un alt interviu cu Oprah. Harry și Meghan au provocat haos și bănuiesc că nu mai au cum să-i oprească. Văd tot mai multe dintre aceste interviuri de profil înalt, în stil hollywoodian, cu gazde TV de primă mână.  Mai ales dacă se oferă o mulțime de bani pentru asta.

Harry va avea nevoie de promovare și pentru cartea sa de memorii, care urmează să fie lansată în toamna anului viitor. Un alt interviu cu Oprah, dacă seamănă cu ultimul, cu siguranță i-ar împinge pe membrii familiei regale până la punctul în care s-ar rupe relațiile”, a spus biograful regal.

Meghan și Harry nu vor vizita Familia Regală de Crăciun

Semnele unei relații între ducele și ducesa de Sussex și restul Familiei Regale sunt puține și rare. Rapoartele susțin că aceștia nu vor călători în Marea Britanie cu Archie, în vârstă de doi ani, și Lilibet, în vârstă de cinci luni, de Crăciun.

S-a afirmat că cuplul regal, care locuiește în statul de origine al lui Meghan, California, a fost invitat să stea la Sandringham pentru perioada sărbătorilor. Deși Harry a făcut călătoria peste Atlantic de când familia Sussex s-a mutat în SUA, Meghan și Archie nu s-au mai întors. Restul familiei regale nu au întâlnit-o niciodată pe Lilibet Diana, născută în iunie – inclusiv străbunica ei, după care este numită.

„Sunt multe lucruri care intră în logistica și planificarea Crăciunului familiei, așa că, desigur, personalul știe că Harry și Meghan nu vin. Dacă ar fi fost altfel, ar fi comunicat acest lucru familiei lor până acum. Dar acesta este primul Crăciun al Majestății Sale fără soțul ei, așa că s-ar fi sperat că vor dori să fie alături de ea. Cred că toată lumea înțelege că va fi o frenezie atunci când amândoi se vor întoarce în Marea Britanie, dar trebuie să rupă [plasturele] și să treacă la treabă”, a relatat Page Six.

Speculațiile în jurul întoarcerii Ducelui și Ducesei în Marea Britanie pentru un Crăciun al Familiei Regale vin în contextul în care starea de sănătate a Reginei ține titlurile de primă pagină. Surse din anturajul Reginei spun că aceasta este foarte tulburată de faptul că nu o să-și vadă nepoții și strănepoata.