Evenimentul Zilei > Monden > Meghan şi Harry, de neînduplecat. Au refuzat-o pe Regină în cele mai grele momente. Ce se va întâmpla de Crăciun
Meghan şi Harry, de neînduplecat. Au refuzat-o pe Regină în cele mai grele momente. Ce se va întâmpla de Crăciun

Meghan şi Harry, de neînduplecat. Au refuzat-o pe Regină în cele mai grele momente. Ce se va întâmpla de Crăciun

Prințul Harry și Meghan Markle nu se vor alătura Reginei de Crăciun. Anunțul a picat ca un trăsnet, mai ales că va fi primul Crăciun fără Prințul Philip, iar regina este tot mai slăbită.

Prinţul Harry și Meghan Markle nu se vor alătura Reginei pentru primul ei Crăciun fără Prințul Philip, susțin sursele de la Palat.

În schimb, familia Sussex își va petrece sărbătorile de iarnă la conacul lor de 11 milioane de lire sterline din California, alături de Archie, în vârstă de doi ani, și Lilibet, în vârstă de cinci luni, pentru a evita o „furie mediatică” la întoarcerea lor în Anglia.

Anul acesta va fi primul Crăciun de la moartea prințului Filip

Palatul Regal i-a invitat pe Harry, în vârstă de 37 de ani, și pe Meghan, în vârstă de 40 de ani, să li se alăture pentru festivitățile lor tradiționale de Crăciun din Sandringham, dar sunt pregătiți să decline, au înțeles sursele celor de la Page Six.

O persoană din interior a spus: „Sunt multe lucruri care se referă la logistică și la planificarea Crăciunului în familie, așa că, desigur, personalul știe că Harry și Meghan nu vor veni. Dacă ar fi fost, ar fi comunicat-o familiei lor până acum.„Dar acesta este primul Crăciun al Majestății Sale fără soțul ei, așa că ar fi sperat că vor veni să fie alături de regină”.

Regina a stârnit noi preocupări cu privire la sănătate anulând o apariție publică pentru prima dată în 22 de ani

Regina se va limita doar la „sarcini ușoare”, dar observatorii regali sunt îngrijorați, deoarece a anulat patru angajamente publice într-o lună. Sănătatea precară a forțat-o să rateze recepția COP26 cu liderii mondiali din Glasgow, o excursie de două zile în Irlanda de Nord, festivalul anual în onoarea Legiunii Regale Britanice de sâmbătă la Royal Albert Hall și Duminica Amintirii.

Prințul Charles a spus astăzi că regina „se descurcă bine” când a fost întrebat despre sănătatea ei. Vorbind în timpul turneului său din Iordania, el a spus: „Este în regulă, mulțumesc foarte mult. Odată ce ajungi la 95, nu mai e chiar atât de ușor ca înainte. E destul de rău şi la 73”, a mai spus viitorul rege.

Meghan nu a mai venit în Marea Britanie de când a abandonat îndatoririle regale pentru o viață liberă în SUA

Dar acum, după nașterea fiicei lor Lilibet în iunie,  autorul regal Adam Helliker spune că toţi cei care se întorc în țara natală o fac „imperativ pentru reuniunea familiei”. Deși se îndoia că evenimentele mari, cum ar fi Crăciunul sau botezul lui Lilibet, au fost vreodată în joc, el a spus că ambele părți „luptă pentru reconciliere” în urma consecințelor interviului lor cu Oprah, relatează presa britanică.