Evenimentul Zilei > Monden > Schimbări la 180 de grade în familia regală! Meghan Markle și-a pierdut credibilitatea. A făcut un gest total neașteptat
Schimbări la 180 de grade în familia regală! Meghan Markle și-a pierdut credibilitatea. A făcut un gest total neașteptat

Schimbări la 180 de grade în familia regală! Meghan Markle și-a pierdut credibilitatea. A făcut un gest total neașteptat

Meghan Markle este în plin proces cu Associated Newspapers. Ducesa de Sussex și-a pierdut din credibilitate după ce a făcut o serie de dezvăluiri total diferite față de cele transmise în mediul public.

Meghan Markle se judecă cu Associated Newspapers în legătură cu o scrisoare pe care i-a scris-o tatălui său.

Angela Mollard, comentator regal, a ținut să precizeze că ratingul ducesei este în scădere din cauza procesului. Meghan a informat personalul despre biografia Finding Freedom și se aștepta ca scrisoarea ei către Thomas Markle să fie scursă.

Credibilitatea actriței este minusculă după ce fanii au observat că dezvăluirile acesteia nu sunt asemănătoare cu declarațiile publice. Ar putea asista la „sfârșitul credibilității sale” după ce procesul pe care îl are cu Associated Newspapers în legătură cu o scrisoare pe care i-a scris-o tatălui ei începe să se destrame, a susținut un comentator regal.

Internauții nu au fost indiferenți la o „mulțime de rufe murdare” spălate în public chiar de ducesă.

Meghan Markle, dezamăgirea publicului

„Uite, cred că există o întorsătură masivă.Adică, unii comentatori spun că acesta este într-adevăr sfârșitul credibilității lui Meghan.”, a declarat Mollard.

Prezentatorul radio Cristo Foufas a ținut să precizeze că Meghan a uitat să anunțe personalul despre Finding Freedom, iar afirmațiile ei din timpul interviului cu Oprah Winfrey sunt fără logică.

În urma interviului, Palatul Buckingham a publicat o declarație prin care a încercat să-i spele imaginea acesteia și a spus că „amintirile pot varia”.

„Deci, ceea ce s-a întâmplat este că știm că Mail on Sunday a contestat hotărârea judecătorească că au încălcat intimitatea ei.Există noi mesaje text între ea și fostul ei secretar de comunicare care arată două lucruri.

În primul rând, că a contribuit la cartea Finding Freedom și, în al doilea rând, că i-a cerut secretarului ei de comunicare să o ajute să scrie scrisoarea pe care i-a scris-o tatălui ei și care stă la baza acestui caz.”, a declarat comentatorul regal, potrivit .express.co.uk.

sursă: arhivă

Frica cea mai mare a ducesei a fost ca scrisoarea să ajungă pe mâini greșite și a apelat la un limbaj codat. Reporterul australian a mărturisit că a fost „foarte manipulator” să dorească să-i transmită un mesaj tatălui său, fiind conștientă că riscă enorm .

Regina, deranjată de Markle

Doamna Mollard a declarat că nu este momentul potrivit ca Megan să își strice imaginea și a ținut să sublinieze că nu este ceea ce regina ar dori să vadă, deoarece se odihnește din cauza problemelor de sănătate.

„Întrebarea în ultima falsă indignare despre Meghan nu este dacă își pierde credibilitatea pentru că nu a informat Înalta Curte că fostul ei secretar de comunicare, Jason Knauf, a furnizat unele informații pentru biografia neautorizată, Finding Freedom, autorilor Omid Scobie și Carolyn Durand, cu știința ei.

Singura întrebare care se pune este dacă acest lucru ar fi contat în rezultatul cererii de protecție a vieții private pe care a câștigat-o împotriva Associated Newspapers Limited.”, a declarat un activist pentru drepturile femeii.