Ce s-a aflat despre prințul Harry. Meghan Markle aruncă din nou Casa Regală Britanică în aer

Ce s-a aflat despre prințul Harry. Meghan Markle aruncă din nou Casa Regală Britanică în aer Harry și Meghan. Sursa foto: Arhiva EVZ

Scandalul dintre Meghan Markle și Familia Regală Britanică părea să fie încheiat. Frumoasa ducesă dezvăluie noi detalii din relația dintre prințul Herry și familia acestuia. Se pare că acesta primea constant reproșuri, iar de vină ar fi disputele dintre fosta actriță și tatăl său.

Meghan Markle și prințul Harry păreau că s-au liniștit, departe de Casa Regală Britanică. După mai multe conflicte și mărturisiri făcute publice, cei doi au decis să plece departe de familie și să trăiască după bunul lor plac.

A fost un scandal destul de aprins și extrem de mediatizat, însă lucrurile păreau să se fi liniștit. Recent, ducesa de Sussex a dezvăluit unui asistent al soțului său o parte dintre mesajele primite de Harry. Se pare că prințului i se aduceau "recriminări constante" din partea membrilor familiei regale, iar acestea erau cauzate de relația tensionată dintre ea și tatăl ei. Mesajele au fost dezvăluite în fața unui judecător și publicate în presă, relatează EFE.

Grupul de presă care deține tabloidul britanic Mail on Sunday a fost dat în judecată de către ducii de Sussex cu privire la o scrisoare privată făcută publică. Este vorba despre o conversație dintre Meghan Markle și tatăl său, Thomas Markle. Grupul Associated Newspapers (ANL) a făcut recurs cu privire la această sentință, moment în care au fost făcute publice și mesajele cu privire la reproșurile aduse prințului Harry de către familia regală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Meghan Markl a câștigat, în luna februarie, procesul împotriva grupului de presă pentru atingeri aduse vieții private. Ducesa a dat publicația Mail on Sunday în judecată din cauza atingerii aduse la viața privată. O scrisoare pe care ea o trimise-se tatălui său în 2018 a fost făcută publică. În rândurile ei, soția prințului Harry îi cerea tatăl său, Thomas Markel, să nu mai facă declarații mincinoase în presă cu privire la relația tensionată dintre ei.

Meghan Markle, din nou în proces cu tabloidul Mail on Sunday! Cum a ajuns scrisoarea trimisă tatălui său pe mâna jurnaliștilor?

Tabloidul britanic a publicat cinci articole, în care erau redate pasaje din scrisoarea privată a ducesei. Curtea Supremă din Londra a decis ca fiind nelegitimă publicarea scrisorii, însă sentința nu a fost pe placul grupului de presă. Recent, aceștia au făcut apel, susținând că acest caz trebuie să fie dezbătut într-un proces.

Fosta actriță susține că a trimis tatălui ei acea scrisoare pentru a-l determina să nu mai vorbească cu presa. În cursul zilei de vineri, mai multe mesaje private au fost făcute publice. Este vorba de SMS-uri și e-mailuri din care reiese faptul că Meghan Merkle i-a trimis scrisoarea tatălui ei pentru a-l proteja pe Herry.

"Prin această măsură îmi protejez soţul de recriminările constante (ale familiei regale) şi, deşi este puţin probabil, acest lucru l-ar face pe tatăl meu să ia o pauză", explica Meghan.

În cursul săptămânii trecute, Meghan Merkle a fost prezentă la audieri, unde a recunoscut faptul că a furnizat informațiile autorilor unei biografii neoficiale despre ea și soțul ei, prințul Harry. În procesul anterior intentat împotriva tabloidului, ducesa declarase cu totul altceva.

Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, susține că s-a retras din familia regală din cauza presiunii pe care cei din partea mass-media o pun pe căsnicia lui. Acest lucru a fost denunțat în repetate rânduri de către prinț.