Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle, apariție de neegalat. Ducii de Sussex au eclipsat pe covorul roșu la Gala Salute to Freedom. FOTO
Meghan Markle, apariție de neegalat. Ducii de Sussex au eclipsat pe covorul roșu la Gala Salute to Freedom. FOTO

Meghan Markle, apariție de neegalat. Ducii de Sussex au eclipsat pe covorul roșu la Gala Salute to Freedom. FOTO

Multe covoare roșii au fost „zdrobite” sub pantofii celebrităților, dar niciunul n-a fost călcat cu atâta eleganță de Prințul Harry și Meghan Markle. Pentru că ținutele lor au fost impecabile, aseară, la Gala Salute to Freedom 2021 de la Muzeul Intrepid Sea-Air-Space din New York.

Pe 10 noiembrie, ducii de Sussex au avut o apariție de 1 milion de dolari. „Ea este o zeiță!”, exclamă lumea. Pentru că rochia roşie aleasă de Meghan Markle creată de Carolina Herrera a fost de-o inspirație care-ţi taie răsuflarea.

Meghan Markle și Prințul Harry au fost fotografiați aseară la Muzeul Intrepid Sea-Air-Space din New York, unde ducesa de Sussex arăta uimitor într-o rochie lungă roșie și cu pantofi asortaţi.

La Gala Salute to Freedom, care a avut loc la Muzeul Intrepid din New York cu o zi înainte ca SUA sărbătorească Ziua Veteranilor, onorează bărbații și femeile curajoși care servesc patria.

Apariţia lui Meghan Markle la Gala Salute to Freedom a făcut furori. Nimeni se aştepta la ținuta de zeiţă

Soții Sussex au mers de mână pe covorul roșu până la muzeu. Ducesa de Sussex arăta uluitor într-o rochie roșie din satin, creată de designerul de modă venezuelean Carolina Herrera. Rochia avea două bretele subțiri și un corset adânc. Partea de jos a rochiei cu trenă îi curgea spre exterior și avea o fantă în centru, arătând picioarele subțiri ale lui Meghan.

Pantofii ei se potriveau și cu rochia, fiind tot roșii și din satin. Pantofii erau marca italiană de încălțăminte de lux Giuseppe Zanotti și au costat 260 de lire sterline. În ceea ce privește bijuteriile, Meghan a optat pentru argint, purtând cercei mici, presărați cu diamante minuscule. Pe încheietura ei avea o brățară din argint cu diamante asortate și o brățară Cartier aurie. Brățara Cartier este favorita lui Meghan și a fost văzută purtând-o de numeroase ocazii în trecut.

Pletele strălucitoare ale ducesei au fost adunate într-un coc strâns și a optat pentru un machiaj îndrăzneț. Avea o notă de creion negru și rimel negru, precum și o notă de rimel violet. Rujul lui Meghan era de un roz pal, iar bronzul îi da o strălucire aparte pomeților.

Harry, alături de ducesa, a purtat un costum negru și un papion negru extrem de elegant.

Sursa foto: thenationalnews.com.

Fanii regali s-au grăbit să comenteze aspectul cuplului pe rețelele de socializare

Mulți au fost impresionați de rochia roşie şi de picioarele subţiri ale lui Meghan și au spus cât de „uimitor” arăta.

„Uimitor. Doar uimitor. Și Meghan poartă ţinuta atât de bine. Rochia este perfectă de prințesă”. Un alt comentator: „Rochie superbă” Iar cineva a spus: „Doar frumos”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: