Evenimentul Zilei > Actualitate > Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la 91 de ani. Imaginea aniversară s-a viralizat! Foto în articol
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la 91 de ani. Imaginea aniversară s-a viralizat! Foto în articol

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la 91 de ani. Imaginea aniversară s-a viralizat! Foto în articol

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care va împlini 91 de ani la 21 aprilie, a fost fotografiată călare și fără caschetă de protecție la sfârșitul săptămânii trecute.

Cea mai longevivă suverană din istoria Marii Britanii continuă să se bucure, în pofida vârstei înaintate, de unul din hobby-urile sale preferate de când era o copilă, deoarece potrivit propriilor sale declarații "o face să se simtă o ființă umană", scrie Agerpres. 

Elisabeta a II-a a făcut o plimbare cu calul pe malul râului Tamisa și în împrejurimile castelului Windsor, situat în afara Londrei, unde regina locuiește mare parte a anului, notează ziarul. Mama prințului Charles, moștenitorul tronului britanic, a refuzat întotdeauna să poarte caschetă pentru a nu-și deranja coafura iar în locul ei poartă un batic legat sub gât.

Ziarul 'The Telegraph' subliniază că regina este din nou sănătoasă după ce a suferit de o răceală puternică la sfârșitul anului trecut care a împiedicat-o să-și exercite angajamentele oficiale, precum asistarea la slujba de Crăciun și la petrecerea de Anul Nou la reședința Sandringham, din comitatul Norfolk.

Anul acesta regina și soțul său, prințul Phillipe, 95 de ani, și-au amânat venirea la Londra de la Sandringham din acest motiv.

Răceala puternică nu a împiedicat-o totuși pe regină să participă la petrecerea de Anul Noul desfășurată în această reședință din provincie. 

Sursa foto The Telegraph

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.