Evenimentul Zilei > Actualitate > Regii deșertului
Regii deșertului

Regii deșertului

„Dublul” Horia Tecău / Jean-Julien Rojer și scoțianul Andy Murray sunt marii câștigători ai turneului de la Dubai, pe care organizatorii i-au răsplătit și cu focuri de artificii

După mai bine de zece luni de secetă, perechea Horia Tecău / Jean-Julien Rojer (România / Olanda) a cucerit primul titlu.

13, cu noroc

Românul și batavul au triumfat, sâmbătă, în finala probei de dublu de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), după ce s-au impus în ultimul act, scor 4-6, 6-3, 10-3, în fața cuplului Rohan Bopanna / Marcin Matkowski (India / Polonia).

Este cel de-al 30-lea titlu la dublu pentru tenismenul constănțean și al 13-lea alături de olandezul Rojer. Cei doi nu mai câștigaseră vreun trofeu din mai 2016, când au sclipit pe zgura de la Madrid, într-o finală cu Rohan Bopanna şi Florin Mergea.

Murray și-a luat revanșa

Marele câștigător al probei de simplu este scoțianul Andy Murray, actualul lider al clasamentului mondial. Britanicul a evoluat, în finală, cu spaniolul Fernando Verdasco (locul 35 ATP), pe care l-a învins în minimum de seturi, cu 6-3, 6-2. Astfel, Murray și-a trecut în palmares cel de-al 45-lea trofeu din carieră. În acest an, scoțianul a mai evoluat în finala întrecerii de la Doha (Qatar), pe care a pierdut-o, însă, în fața sârbului Novak Djokovici (2 ATP).

După disputarea finalelor, organizatorii le-au pregătit o festivitate pe măsură câștigătorilor, cu un spectaculos foc de artificii. A fost și momentul în care Tecău și Rojer s-au fotografiat alături de cel mai bun tenismen al momentului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: