Evenimentul Zilei > Monden > Reghe a dat de pământ cu Anamaria Prodan: E jocul dezgustător al fostei mele soții
Reghe a dat de pământ cu Anamaria Prodan: E jocul dezgustător al fostei mele soții

Reghe a dat de pământ cu Anamaria Prodan: E jocul dezgustător al fostei mele soții

După ce Anamaria Prodan l-a acuzat pe Reghe de o mulțime de lucruri imorale, antrenorul a luat atitudine. Acesta a făcut lumină în scandalul cu mama Asianei Peng. Totul a pornit de la poza postată cu fiul său, iubita lui și Corina Caciuc.

Un nou scandal de proporții a început după ce Reghe a postat o fotografie cu fiul său, Asiana Peng și Corinca Caciuc. Antrenorul a mărturisit că mama Asianei este influențată chiar de fosta lui soție, Anamaria Prodan.

Acesta a promis că familia lui va rămâne unită, iar impresara nu poate să le distrugă fericirea. Antrenorul este de părere că Silvana Peng s-a aliat cu Anamaria Prodan. Fiul său se iubește de ani de zile cu Asiana Peng, dar mama acesteia crede că noua iubită a lui Reghe este o influență proastă pentru fiica sa.

Mama Asianei Peng refuză în totalitate să își lase fata lângă noua cucerire a antrenorului.

Reghe, reacție acida

”Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei.

Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare. Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect.

Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soțîi și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa.

Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva.

Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea. Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie ”prinsă la mijloc” și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui.

În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!”, a scris Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare, potrivit România Tv.