Evenimentul Zilei > Sport > REFUZUL lui CONSTANTIN BUDESCU de a deveni cel mai bine plătit fotbalist de la FCSB a ajuns VIRAL
REFUZUL lui CONSTANTIN BUDESCU de a deveni cel mai bine plătit fotbalist de la FCSB a ajuns VIRAL

REFUZUL lui CONSTANTIN BUDESCU de a deveni cel mai bine plătit fotbalist de la FCSB a ajuns VIRAL

Gigi Becali i-a propus lui „Sărmăluţă” (Constantin Budescu) un salariu lunar în valoare de 30.000 de euro, plus dublarea sumei pe care o încasează la fiecare început de sezon, adică 200.000 de euro.

Bunăvoinţa lui Gigi Becali este doar de faţadă. La propunerea pe care i-a făcut-o lui Constantin Budescu, patronul vicecampioanei României a adăugat o clauză de reziliere a contractului în valoare de 6 milioane de euro. Din acest motiv, spun surse bine informate, „Budi” nu vrea să semneze noul angajament. Fotbalistul s-a speriat de faptul că suma impusă de latifundiar l-ar putea împiedica să plece în străinătate, scrie Spynews.

„Sărmăluţă” are oferte concrete din afara graniţelor. Mai exact, spun sursele noastre, starul de la FCSB este dorit de o echipă din Turcia şi de una din spaţiul arab.

Din câte se pare, oficialii acestor grupări ar fi dispuşi să-i ofere câte 600.000 de euro pe sezon, plus alte bonusuri. Acest lucru înseamnă că propunerea lui Gigi Becali este mai mică decât cele venite de afară.