Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul interlopului executat în SUA. Recompensă de un milion de dolari pentru asasin
Cazul interlopului executat în SUA. Recompensă de un milion de dolari pentru asasin

Cazul interlopului executat în SUA. Recompensă de un milion de dolari pentru asasin

Autoritățile din Statele Unite au fixat o recompensă de un milion de dolari în cazul execuției lui Aurel Trandafir, pentru cei care dau informații despre asasin.

Cazul asasinării lui Aurel Trandafir. Autoritățile americane oferă o recompensă de un milion de dolari celor care dau informații despre asasin. Românul Florin Răducanu (foto) este principalul suspect în cazul asasinării lui Aurel Trandafir, cunoscut drept Ali Sadoveanu.

Poliția din Anaheim, California, a emis mandat de arestare și o recompensă de un milion de dolari, pentru Florin Răducanu.  Conform anchetei poliției, acesta este suspectat că l-a împușcat pe Aurel Trandafir, weekendul trecut.

Evenimentul s-a petrecut pe 24 ianuarie 2021, în jurul orei locale 19.37. Polițiștii din Anaheim au fost sesizați că un bărbat a fost împușcat după o dispută cu alte trei persoane. La locul faptei, ofițerii l-au găsit pe Aurel Trandafir în agonie.

Recompensă pentru asasin

Ei au aflat că autorul omorului ar fi fugit de la locul crimei cu un autovehicul Chrysler Voyager din 2020. Mașina a fost identificată, însă polițiști nu au reușit să-l prindă pe suspect.

Investigatorii americani cer ajutorul publicului pentru localizarea lui Florin Răducanu. Ei atrag atenția că acesta este înarmat și periculos și recomandă celor care îl vâd să sune la 911.

Imaginile cu asasinatul au ajuns în spațiul public

La câtva timp, au apărut și primele imagini cu omorul, înregistrate de o cameră video de supraveghere. Pe înregistrare se poate observa cum victima are o dispută verbală cu cele trei persoane, printr-un gard. La un moment dat, unul dintre cei trei îl lovește pe Aurel Trandafir prin gard, iar după câteva zeci de secunde îl împușcă cu un pistol.

Victima cade la pământ, în vreme ce criminalul își golește încărcătorul în corpul acestuia, după care o ia la fugă.

Aurel Trandafir a fost transportat la un spital local însă nu a supraviețuit. Rănile provocate de împușcături i-au fost fatale, astfel că a murit la scurtă vreme după ce a fost preluat de medici.

Cunoscut drept Ali Sadoveanu, Aurel Trandafir era căutat de autoritățile române după ce a fost condamnat, în 2018, pentru tâlhărie. El a reușit să fugă în SUA înainte ca magistrații să pronunţe sentinţa definitivă.

Citește și:

Au apărut imaginile cu liderul interlop executat în Statele Unite. A fost împușcat în propria curte