A lăsat-o cu buzunarele goale. Cum face banii fosta iubită a lui Vlad Pascu

A lăsat-o cu buzunarele goale. Cum face banii fosta iubită a lui Vlad Pascu Vlad Pascu și Rebecca Lăzărescu. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Rebecca Lăzărescu, fosta iubită a lui Vlad Pascu, s-a apucat de videochat, după ce i-a făcut plângere penală mamei lui Vlad Pascu, pe care a acuzat-o că ar fi hărțuit-o. Tânăra s-a angajat la un studio situat în zona Piața Victoriei din București. Aceasta poate fi găsită de utilizatori pe site-ul „livejasmin” sub pseudonimul Emily Haze, după ora 22:00. Ea cere mii de euro pentru a se dezbrăca.

Cine este Rebecca Lăzărescu

Rebeca Lăzărescu este fata unei consiliere de la Primăria Sectorului 1, Simona Lăzărescu și a lui Dan Lăzărescu, fost arbitru internațional de fotbal. Tatăl a murit în anul 2020 din cauza cancerului. Mama este consilier superior la departamentul de resurse umane.

Rebecca Lăzărescu

Rebecca Lăzărescu. Sursa foto Cancan

Prietena lui Pascu ar fi fost implicată într-un dosar de răpire. Împreună cu alte persoane, ea ar fi sechestrat un tânăr pentru a-i lua portofelul electronic pe care avea Bitcoin. Aceasta se filma des cu Vlad Pascu, cel care a produs accidentul din 2 Mai, dar și cu dealerul Maru, potrivit Cancan.

Dealerul lui Vlad Pascu, condamnat la închisoare

Tudor Duma, cunoscut sub porecla de Maru, a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, după ce a spart farmacia Spitalului Floreasca. Sentința, pronunțată pe 20 mai 2024, nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile. Acesta era dealerul lui Vlad Pascu, dar și apropiatul Rebeccăi Lăzărescu.

Ne puteți urmări și pe Google News
Tudor Duma, dealerul lui Vlad Pascu.

Tudor Duma, dealerul lui Vlad Pascu. Sursa foto: Captura video

Incidentul s-a petrecut în septembrie 2023, când dealerul lui Pascu a intrat prin efracție în farmacia spitalului cu intenția de a fura substanțe medicale. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar tânărul a postat poze cu incidentul pe Internet. Cu toate acestea, Duma a reușit să sustragă doar două pungi cu ser fiziologic. La scurt timp, el a fost arestat de DIICOT.

Trebuie să facă și muncă în folosul comunității

Decizia instanței include, pe lângă condamnarea cu suspendare, obligația ca Duma să presteze muncă neremunerată în folosul comunității timp de 90 de zile. Activitățile de muncă vor fi desfășurate în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 sau în cadrul Arhiepiscopiei Bucureștiului. În plus, pe durata termenului de supraveghere de 3 ani, Duma trebuie să respecte mai multe măsuri de supraveghere, inclusiv prezentarea periodică la Serviciul de Probațiune București și comunicarea schimbărilor de locuință sau de loc de muncă.