Real Madrid, eliminată din Cupa Spaniei de o echipă de liga a treia

Real Madrid, eliminată din Cupa Spaniei de o echipă de liga a treia

Chiar dacă a câştigat partida retur, disputată aseară pe Santiago Bernabeu, şi căpitanul Raul a reuşit un hat-trick, Real Madrid a fost eliminată din Cupa Spaniei de echipa de liga a treia, Real Union.

După eşecul din manşa tur, scor 2-3, Real Madrid avea nevoie de o victoie minimă pentru a accede în faza şaisprezecimilor de finală ale Cupei Spaniei, însă echipa bască Real Union de Irun a reuşit să marcheze din nou de trei ori în poarta "galacticilor".

Mai mult, micuţa echipă din liga a treia spaniolă a condus de două ori pe Santiago Bernabeu, Amantegui (14) şi Salcedo (49) reuşind să îl surprindă pe portarul Dudek.

Raul, cel mai bun jucător al meciului, a egalat de fiecare dată, profitând de naivitatea fundaşilor basci. În minutul 68, rezerva Bueno a reuşitun gol senzaţional pentru Real Madrid, şi situaţia se îmbunătăţea pentru cel mai titrat club european.

Ne puteți urmări și pe Google News

Raul a marcat încă o dată, cu patru minute înainte de finalul partidei, profitând de gafa portarului oaspeţilor, şi madrileni conduceau cu 4-2, scor ce îi trimitea în şaisprezecimile de finală.

Bascii, care au în palmares trei Cupe ale Spaniei, ultima câştigată în 1927, au dat cea mai mare lovitură din istoria modernă a clubului ultimul minut al partidei de pe Santiago Bernabeu, când Romo a marcat în poarta lui Dudek, şi a adus calificarea în faza următoare.

Real Madrid, care nu a mia câştigat Cupa Sapniei din 1993, nu este singura echipă cu probleme în competiţie. Villareal, Sevilla şi Racing Santander trebuie să învingă pe teren propriu echipe mult mai slab cotate pentru a obţine calificarea în "şaisprezecimi".

Cea mai grea misiune o au cei de la Villareal, prezenţi, în acest sezon, în grupele Ligii Campionilor, care au fost învinşi, în manşa tur, cu scorul de 5-0 de echipa din liga secundă, Polideportivo Ejido.

Echipa lui Lazlo Sepsi, Racing Santander, trebuie să întoarcă rezultatul de 1-2 înregistrat în partida tur cu echipa din Segunda Division, Murcia, în timp ce Sevilla este condusă cu 1-0 de echipa din liga a treia spaniolă, SD Ponferradina. Surprize şi în Cupa Ligii Franţei

Olympique Lyon şi Auxerre au fost cele mai importante "victime" ale optimilor de finală ale Cupei Ligii Franţei, fiind învinse cu 3-1 şi 2-0 de echipele din liga secundă Metz, respectiv Vannes.

În sferturile de finală ale Cupei Ligii, Vannes, neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, va întâlni Metz. O altă echipă din Ligue 1, Sochaux, a pierdut în faţa unei echipe din liga secundă, Lens calificându-se în "sferturi" prin golul marcat în prelungirile partidei de fundaşul Ala Eddine Yahia.