Deputatul PSD, Răzvan Cuc a mulțumit, într-o postare pe Facebook, după nominalizarea la Transporturi, premierului Dăncilă pentru încredere, președintelui Dragnea că a crezut în el şi liderului PSD Neamţ, al cărui membru este, pentru susținere.

„Mulțumesc tuturor colegilor din PSD pentru votul dat în cadrul ședinței CEX și în special premierului Viorica Dăncilă pentru încrederea de-a face parte din echipa sa, Președintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru că a crezut în mine dar și liderului PSD Neamț, Ionel Arsene, pentru că m-a sprijinit cu toată determinarea. Votul primit astăzi mă onorează și mă determină să preiau cu și mai multă hotărâre proiectele din infrastructură care așteaptă să fie soluționate de luni bune. Sunt conștient că Ministerul Transporturilor are nevoie urgentă de un titular care să pună în practică proiectele de infrastructură pentru 2019, mai ales într-un moment în care deţinem Preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi avem pe agenda europeană foarte multe dosare care ţin de Ministerul Transporturilor", transmis Cuc, pe Facebook. 

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, marţi seară, că va trimite președintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ministerele Dezvoltării şi Transporturilor, după ce Comitetul Executiv al PSD a votat. Propunerile sunt Daniel Suciu, liderul deputaților PSD, pentru Dezvoltare şi Răzvan Cuc pentru Transporturi. „Îl voi şi suna pe domnul președinte Iohannis şi sper ca de această dată să fim cu toţii responsabili”, a spus premierul, conform news.ro

Răzvan Cuc era până recent membru PSD Giurgiu, însă s-a transferat la Neamţ tocmai din cauza conflictuli cu liderul de la Giurgiu, Niculae Bădălău. Acesta din urmă a şi anunţat marţi că PSD Giurgiu nu îl susţine pe Cuc pentru Ministerul Transporturilor. Mutarea lui Cuc la Neamţ a fost criticată în ședința CExN şi de Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea.