Reacţia PSD în cazul Nicuşor Constantinescu: Acţiune abuzivă a POLIŢIEI POLITICE a lui Traian Băsescu

Reacţia PSD în cazul Nicuşor Constantinescu: Acţiune abuzivă a POLIŢIEI POLITICE a lui Traian Băsescu

PSD Constanţa îşi anunţă “sprijinul total” pentru preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu şi acuză DNA că acţionează “abuziv”.

“Organizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului Social Democrat condamnă virulent acţiunea abuzivă a poliţiei politice a lui Traian Basescu DNA-ul care l-a avut drept ţintă pe Preşedintele Executiv, Nicuşor Constantinescu în cursul zilei de 15 ianuarie 2014“, se arată într-un comunicat de presă al PSD Constanţa.

DNA este acuzată de implicare în viaţa politică a României, având în vedere că acuzaţiile ce i se aduc lui Nicuşor Constantinescu „sunt legate de principalele proiecte ale USL propuse în campania electorală din 2012 cetăţenilor judeţului Constanţa, proiecte confirmate de peste 250.000 de voturi“.

În final, “PSD Constanţa îşi asumă deschis susţinerea pentru realizarea acestor proiecte confirmate legal prin Hotărâri ale Consiliului Judeţean şi îşi afirmă sprijinul total pentru Nicuşor Constantinescu”.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Baronul Nicușor Constantinescu este acuzat de corupţie. MOMENTUL când a FOST RIDICAT şi a spus:”Cum să îmi puneţi, bă, cătuşele?” | VIDEO

Nicuşor Constantinescu a declarat, miercuri, la ieşirea din sediul Serviciului Judeţean al DNA, unde a fost dus pe bază de mandat pentru audieri, că ceea ce i se întâmplă este "un abuz", susţinând că a fost luat cu "japca" pentru a i se aduce la cunoştinţă că este învinuit de abuz în serviciu cu privire la realizarea unor proiecte judeţene.

"Am fost acuzat că am votat programe ale Consiliului Judeţean cu care USL a câştigat alegerile, sunt învinuit de abuz în serviciu. (...) M-au luat cu japca doar ca să îmi aducă la cunoştinţă. Facem lupte greco-romane şi circ, când puteau să vină cu mandat şi veneam frumos cu avocatul.(...) Mi-au spus că Curtea de Conturi a anunţat DNA. Acum mă duc să le fac plângere. (...) Este un abuz ceea ce mi se întâmplă. Este o acţiune politică a DNA Bucureşti.(...) Astăzi eu am fost tratat ca un animal, ca un criminal. (...) Este vorba de obraz, jignirea nu este a mea, ci a celor care m-au votat, adică 245.000 de constănţeni", a afirmat Constantinescu. Acesta a menţionat că nu a fost citat să se prezinte la DNA.