Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzvan Mazilu pregăteşte un mix de stiluri de dans pentru Narcotango
Răzvan Mazilu pregăteşte un mix de stiluri de dans pentru Narcotango

Răzvan Mazilu pregăteşte un mix de stiluri de dans pentru Narcotango

Membrii trupei Narcotango, alături de coregraful român Răzvan Mazilu, au vorbit despre surprizele show-ului de mâine din Bucureşti, de la Sala Palatului.

Prezenţi pentru a treia oară în ţară, cei de la Narcotango s-au gândit de data aceasta să pornească o colaborare cu un artist local. "Ne face plăcere să avem colaborări cu artişti locali pentru că ne face mai sensibili la cultura locală", a spus Carlos, unul dintre membrii formaţiei. 
L-au ales pe Răzvan Mazilu, iar acesta a lucrat la o coregrafie care să completeze muzica celor de la Narcotango. Pentru spectacolul de mâine a gândit un amestec de stiluri de dans, principal fiind, bineînţeles tango-ul.
Un spectacol inedit de dans
"Din punct de vedere coregrafic am încercat să centrez conceptul pe tango şi am învăţat, lucrând cu acest stil de dans, că este foarte generos, permite să fie alăturat, să ne inspirăm din el", a mărturisit Răzvan Mazilu. Coregraful a dezvăluit că a lucrat pentru acest spectacol cu o balerină de la Opera Naţională, dar şi cu sportivi şi mulţi alţi artişti.
Trupa argentineană Narcotango, cu o influenţă puternică în stilul nuevotango, va susţine mai multe spectacole în România. După ce anul trecut au fost în Capitală, acum au inclus în mini-turneul lor şi Timişoara şi Cluj. Concertele din Cluj au avut loc pe 9 şi 10 mai. În Bucureşti, la Sala Palatului, ajung pe 15 mai, iar în Timişoara vor concerta pe 21 mai.
Biletele  sunt disponibile în rețeaua de magazine Flanco, Adevărul, Palatul Național al Copiilor, Magazinul Victoria, Unirii Metrou 1, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și online pe: eventim.ro, myticket.ro, biletoo.ro, blt.ro şi billet.ro şi au preţuri cuprinse între 50 şi 150 de lei.
Citiţi şi:

  • Dans marca Răzvan Mazilu pe ritmurile celor de la Narcotango