Evenimentul Zilei > Actualitate > Mărturisiri cutremurătoare! Obiectul de care era dependent Răzvan Ciobanu. „Dintr-o dată îşi schimba starea”
Mărturisiri cutremurătoare! Obiectul de care era dependent Răzvan Ciobanu. „Dintr-o dată îşi schimba starea”

Mărturisiri cutremurătoare! Obiectul de care era dependent Răzvan Ciobanu. „Dintr-o dată îşi schimba starea”

Într-o emisiune TV, menajera lui Răzvan Ciobanu a dezvăluit cum cum se droga designerul. Femeia a declarat că își dădea seama că acesta consuma droguri deoarece, starea lui se schimba imediat.

„Era o pipetă pe care o puneam în altă parte, era disperat că nu găsea acea pipetă. Mă întreba unde e. Nu ştiu ce făcea cu ea, dar ştiu că se droga, nu ştiu ce punea, dintr-o dată îşi schimba starea. Sufla foarte tare nasul şi îmi dădeam seama imediat. Nu era violent, chiar dacă se droga, absolut deloc. Vorbea la fel. Picioarele vedeam că se împleticeau", a spus menajera lui Răzvan Ciobanu.

Am început să lucrăm cu el anul trecut. Mergeam şi făceam curăţenie la el în apartament, dar şi la atelier. Ştiu că voia sa închirieze un alt apartament, ca să se mute. Spunea că nu mai vrea să stea acolo unde a stat cu iubitul, pentru că locul ăla îi trezea prea multe amintiri. Avea probleme cu banii şi nu ne plătea tot timpul.

M-am dus la el când era operat şi mi-a dat banii pe care mi-i datora. Nu pot să uit privirea lui, stătea cu capul plecat şi mi-a spus că îi e ruşine că nu a avut bani să mă plătească. Ştiu că se droga şi se agita mereu când găseam în casă o pipetă şi o mutam din locul în care o lăsa el.  Când îi spuneam unde e, se liniştea. O lua, dispărea şi apoi venea cu o altă stare„, a mai spus menajera lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie,în a doua zi de Paști, într-un accident rutier care a avut loc în comuna Săcele, judeţul Constanţa.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.