Noi dezvăluiri în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Ospătarul care l-a văzut ultima dată pe designer a povestit ce s-a întamplat, de fapt, la restaurantul din Constanța. Mai mult, femeia a dezvăluit că acesta era agitat și a rugat-o să-i cheme un taxi, scrie Cancan.

„Nu mai stiu ora exacta cand a venit, 9 – 10 seara, dar nu mai stiu. Nu a comandat, nici nu a stat la masa. Se plimba pe acolo initial, eu am crezut ca doar se plimba. La un moment dat a venit la mine si mi-a zis sa-i fac comanda la taxi, i-am facut si a plecat. A fost pe la piscina, s-a dus printr-o parte, dupa aia s-a intors. A urcat si l-a intrebat pana la urma pe un coleg pe unde e iesirea. El avea telefonul in mana, m-a rugat sa-i fac de pe telefonul lui comanda la taxi, dar nu a mers”, a declarat ospatarul pentru Antena Stars.

Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designer, a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa.

După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Te-ar putea interesa și: