Evenimentul Zilei > Social > Noi dezvăluiri despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Comportament ciudat la un restaurant din Constanța
Noi dezvăluiri despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Comportament ciudat la un restaurant din Constanța

Noi dezvăluiri despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Comportament ciudat la un restaurant din Constanța

Unul dintre ospătarii clubului de fițe la care se afla Răzvan Ciobanu înainte să moară a declarat că acesta avea un comportament ciudat în acea noapte.

Noi dezvăluiri în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Ospătarul care l-a văzut ultima dată pe designer a povestit ce s-a întamplat, de fapt, la restaurantul din Constanța. Mai mult, femeia a dezvăluit că acesta era agitat și a rugat-o să-i cheme un taxi, scrie Cancan.

„Nu mai stiu ora exacta cand a venit, 9 – 10 seara, dar nu mai stiu. Nu a comandat, nici nu a stat la masa. Se plimba pe acolo initial, eu am crezut ca doar se plimba. La un moment dat a venit la mine si mi-a zis sa-i fac comanda la taxi, i-am facut si a plecat. A fost pe la piscina, s-a dus printr-o parte, dupa aia s-a intors. A urcat si l-a intrebat pana la urma pe un coleg pe unde e iesirea. El avea telefonul in mana, m-a rugat sa-i fac de pe telefonul lui comanda la taxi, dar nu a mers”, a declarat ospatarul pentru Antena Stars.

Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designer, a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa.

După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.