Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzbunare în stil mafiot la Măgurele. Ucigaşul avea intenţia să-i omoare întreaga familie
Răzbunare în stil mafiot la Măgurele. Ucigaşul avea intenţia să-i omoare întreaga familie

Răzbunare în stil mafiot la Măgurele. Ucigaşul avea intenţia să-i omoare întreaga familie

Lângă Bucureşti, în oraşul Măgurele a avut loc marţi noaptea,o crimă cutremurătoare. Un undivid, supranumit „Suedezul” l-a împuşcat în cap pe un bărbat despre care credea că ar fi amantul soţiei sale. Criminalul avea intenţia să omoare întreaga familie a presupusului amant.

Crima s-a petrecut chiar în faţa casei victimei. O vecină care a văzut totul a dat telefon la Poliţie, iar autoritățile au reușit să-l prindă pe criminal în doar câteva ore.

Poliţiştii au aflat ulterior că „mafiotul” pistolar avea muniție pregătită pentru a ucide mai multe persoane. Plănuise să-l asasineze pe amant, pe soția care îl înșelase, iar, la final, familia amantului. Din fericire, planul nu i-a reușit în întregime.

„Criminalul a mărturisit că amantul ar fi fost cel care îl teroriza de fapt, motiv pentru care a mers la el acasă ca să regleze conturile. După ce s-au bătut parte în parte, inculpatul a mers la mașină pentru a-și lua pistolul, după care și-a sunat rivalul să iasă la poartă. Victima ieșise hotărâtă să-l mai bată o dată, doar că a fost împușcată în cap și în gât! Criminalul a mărturisit că voia să-i omoare pe toți din casă, dar s-a speriat după ce a ratat-o pe soția lui”, au mărturisit surse apropiate cazului.

La anchetă, criminalul a recunoscut totul.

„L-am sunat (n.r. pe presupusul amant al soției) și i-am spus să iasă la poartă, dacă e bărbat. El mi-a furat mie femeia și copilul!”, le-ar fi mărturisit “mafiotul” anchetatorilor.

Ba mai mult, acesta avea în plan să o ucidă și pe soția lui.

„Am sunat-o și pe ea și i-am zis să iasă la poartă. Mi-a spus că este la Poliție. I-am zis să le spună polițiștilor că are puțină treabă afară”, ar mai fi spus în fața anchetatorilor individul care a comis odioasa crimă.

Norocul soției lui a fost că, într-adevăr, după ce a fost comisă crima, oamenii legii au luat-o pe femeie de-acasă la audieri și au ținut-o la secție până la prinderea ucigașului, de teamă că acesta se va răzbuna și pe ea, așa cum a și recunoscut că avea în plan, potrivit cancan.ro.