Războiul PNL-PNL. Congresul partidului se anunță pe viață și pe moarte

Războiul PNL-PNL. Congresul partidului se anunță pe viață și pe moarte

Lupta pentru șefia PNL se ascute de la o zi la alta, Ludovic Orban fiind susținut de multe organizații din Transilvania.

Războiul PNL-PNL. Deși în ultimele zile, liberalii din PNL Cluj trimit tot mai multe săgeți otrăvite spre Ludovic Orban, acesta nu se lasă impresionat. În cursul zilei de sâmbătă, liberalii lui Emil Boc au primit o lovitură dură de la cei din cadrul PNL Maramureș.

PNL Maramureș a anunțat că îl va susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat la șefia PNL. Decizia a fost adoptată vineri, în cadrul Biroului Politic Județean. Decizia a fost luată cu o largă majoritate în favoarea fostului premier.

„Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a supus dezbaterii acest subiect în cadrul şedinţei BPJ. Liberalii maramureşeni au votat ca organizaţia să îl susţină pe Ludovic Orban pentru un nou mandat în fruntea partidului”, se arată în comunicatul PNL.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei de la PNL Maramureș susțin că decizia a fost luatădeoarece Orban este un bun manager. S-a văzut asta și în modul în care a gestionat criza provocată de coronavirus.

„Decizia a fost argumentată cu rezultatele electorale foarte bune ale partidului obţinute în mandatul lui Ludovic Orban. Printre ele și gestionarea crizei COVID-19. Cea mai dificilă perioadă prin care a trecut România în ultimii 30 de ani”, subliniază PNL Maramureş.

PNL Cluj va scoate un candidat la Congres. Războiul PNL-PNL

În ultimele zile, liderii PNL Cluj transmit tot felul de mesaje care arată că organizația va pregăti un candidat pentru șefia PNL.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj le-a cerut liberalilor să se unească și să voteze împotriva lui Orban. Totul a început după ce PNL a cedat postul de prefect celor de la UDMR.

Tișe a mai comentat că nu are niciun fel de probleme cu președintele PNL, Ludovic Orban, dar că își va spune tot timpul punctul de vedere.

„Nu am o problemă și un război personal cu domnul Orban, dar nu vreau să fiu acuzat de deviaționism. Eu sunt liber să îmi spun punctul de vedere și dacă aș fi fost consultat mi l-aș fi exprimat în partid. Dar dacă decizia îmi este servită la televizor nu am unde să îmi exprim în partid. Așa că mă exprim public”, a mai precizat Tișe.