Evenimentul Zilei > Politica > Alin Tișe și-a schimbat numele din buletin. Cum se semnează acum liderul PNL
Alin Tișe și-a schimbat numele din buletin. Cum se semnează acum liderul PNL

Alin Tișe și-a schimbat numele din buletin. Cum se semnează acum liderul PNL

Alin Tișe, schimbări radicale în viaţa sa! După divorţ şi-a schimbat numele. Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a făcut câteva schimbări  radicale cu privire la viaţa sa.
Alin Tișe, schimbări radicale în viaţa sa! Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a decis să facă câteva schimbări şi a început cu numele. Alin Tise, după divorţul de Camelia Tişe, s-a îndrpgostit de o altă femeia care i-a daruit deja un copil. Ea este femeia care, spun cei apropiaţi, l-a schimbat radical.

Alin Tișe, schimbări radicale în viaţa sa! După divorţ şi-a schimbat numele. Cum semnează liderul PNL

Alin Tişe este total schimbat faţă de acum câţiva ani. Nu se mai comportă isteric. Şi-a reglat conturile cu adversarii săi. Comunică deschis cu presa, iar din punct de vedere politic, este mai puternic ca niciodată. De precizat că Alin Tişe este vocea organizaţiei PNL Cluj în lupta cu Ludovic Orban.

Ultima veste cu privire la Alin Tişe  este că şi-a schimbat numele din buletin. Mai precis a renunţat la prenumele Păunel, pe care adversarii săi din politică îl foloseau ironic la adresa actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. N-a mai stat pe gânduri şi a demarat acţiunea de schimbare a numelui său.

Alin Tișe, schimbări radicale în viaţa sa! Deja apare cu noua semnătură în actele administrative

Jurnaliştii de la ziardecluj, au fost cei care au remarcat acest lucru. Ei au remarcat că foarte puţini au fost cei ce au observat acest lucru. Şi anume că, pe actele oficiale semnate de actualul pre.edinte al Consiliului Judeţean, semnate până nu demult cu Alin Păunel Tişe, a disparut prenumele Păunel.

Pentru a verifica dacă este adevărat faptul că Alin Tişe şi-a schimbat cu adevărat numele, jurnaliştii l-au întrebat dacă este adevărat. Potrivit sursei menţionate mai sus, Alin Tise a confirmat informaţia.

Alin Tişe: „Este o opţiune personală, aşa am considerat că e mai bine pentru mine şi familia mea. Sunt Alin Tişe de acum în toate actele de identitate şi ca semnatură în actele administrative”, a declarat Alin Tişe.