Evenimentul Zilei > Actualitate > Războiul interlop se complică. Al treilea clan intervine! Mesajul i-a șocat pe toți
Războiul interlop se complică. Al treilea clan intervine! Mesajul i-a șocat pe toți

Războiul interlop se complică. Al treilea clan intervine! Mesajul i-a șocat pe toți

Un alt clan temut de interlopi este pe punctul de a intra între războiul dintre clanul Rinu și clanul Duduianu.

Decesul lui Emi Pian a cutremurat lumea interlopilor și a deschis un război care cu siguranță va face multe victime. După ce Emi Pian a fost ucis de un membru al clanului Rinu, toată lumea se așteaptă ca interlopii din clanul Duduianu să pună la cale o răzbunare de zile mare.

Frații răposatului au spus răspicat că conturile nu vor rămâne nereglate. De teama unui război, imediat după uciderea liderului clanului Duduienilor, părinții presupusului uicgaș au fost scoși din țară.

„Unu nu va rămâne în viață”, a spus Elvis, fratele interlopului ucis, Emi Pian.

Cu toate că cei din clanul Duduianu sunt gata să le „plătească nota” celor din clanul Rinu, iată că un alt șeful unui alt clan s-a decis să intre în joc, postând un mesaj care a luat prin surprindere pe toată lumea. Spre uimirea tuturor, după moartea lui Emi Pian, șeful clanului Cordunenilor a postat un mesaj… pacifist.

CITEȘTE ȘI Interviu-bombă cu Elvis Pian: „Mi-e frică şi de stat, şi de oameni…”

În mesajul său, Adrian Condureanu sugerează că acesta nu este un moment potrivit pentru o răfuială între clanuri.

„Vă doresc o zi frumoasă la toți. Doamne ajută la toată lumea. Liniște și pace!”, a spus Adrian Corduneanu, conform sursei citate”, scrie Playtech.

Șeful Clanului Duduianu a murit marți dimineață, la Spitalul Universitar, după ce a fost înjunghiat într-un scandal cu rivalii dintr-un alt clan, pe o stradă din cartierul Giulești. Considerat unul dintre cei mai influenți capi ai lumii Interlope din România, Emi Pian a făcut avere, în special din cămătărie. Acesta împrumuta diverse sume de bani cu dobânzi cuprinse între 10% – 35% pe zi.

Ce se întâmplă cu averea lui Emi Pian

După moartea lui Emi Pian, o întrebare stă pe buzele tuturor apropiaților acestuia: Ce se va întâmpla cu banii interlopului ucis.

Potrivit cutumelor clanurilor, Emi Pian ar fi lăsat un testament, însă nu unul scris, lucru care complică destul de mult situația.

Antena 3 informează că acesta s-a afişat de-a lungul timpului, pe reţelele sociale, cu maşini extraordinar de scumpe. Ba mai mult, copiii săi, cu ocazia fiecărei aniversări, primeau câte o mașină extraordinar de scumpă.

În ceea ce privește testamentul, situația este complicată deoarece, la ei nu există un astfel de act la notar, deci este puțin probabil să se deschidă un proces de succesiune.

Pe de altă parte, potrivit tradiției, există un testament verbal și cel mai bătrân în familie după cel care a murit preia conducerea clanului şi tot el se ocupă de recuperarea banilor daţi împrumut de acesta, de-a lungul vieţii, dar și de împărțirea banilor și a bunurilor răposatului.