Milionarul din Pipera nu are deloc timp să răsufle ușurat, deoarece necazuri parcă în urmăresc constant. Cum reușește să scape de una, nu durează prea mult și Becali dă de alta. Asta se întâmplă și în prezent: un fost adversar politic a revenit în viața lui Gigi.

După ce a pierdut procesul cu Antoaneta Dragomir, Gigi Becali s-a trezit, recent, cu un nou proces deschis de femeie, scrie Cancan.

Aceasta a cerut ca milionarul să îi mai dea aproape 1.700 de euro, bani pe care i-ar fi cheltuit cu procesele, de-a lungul timpului. Anul trecut, Gigi Becali a obţinut suspendarea executării silite, în războiul pe care îl poartă de câţiva ani cu Antoaneta Dragomir.

În anul 2016, Antoaneta Dragomir a câştigat definitiv procesul şi a obţinut executarea silită a afaceristului, care îi datorează femeii 50.000 de euro. Becali a contestat executarea şi a câştigat în 2019, obţinând o amânare pe termen nelimitat şi păstrând, temporar, cei 50.000 de euro.

Patronul FCSB a reușit să întoarcă executarea silită după ce contestația lui a fost admisă de Tribunalul București. Conform deciziei din 11 ianuarie 2019, instanța „anulează sentința civilă și evocând fondul: anulează somația emisă în data de 11.01.2018 și încheierea de stabilire a cheltuielilor de executare din 11.01.2018, din dosarul de executare 409/2017”. Hotărârea este definitivă.

Antoaneta Dragomir a reprezentat Partidul Ecologist la Alegerile Parlamentare din 2012, avându-l contracandidat pe Gigi Becali în Colegiul 25 București.

Afaceristul venea din partea alianței USL și a apărut într-o emisiune electorală alături de aceasta. Cei doi s-au contrat, iar Becali a folosit cuvinte jignitoare la adresa femeii.

Antoaneta Dragomir a pierdut în cele din urmă alegerile în favoarea lui Becali și a renunțat la cariera politică, ea fiind cunoscută în prezent prin intermediul unui ONG.