Evenimentul Zilei > Actualitate > RĂZBOI TOTAL între Pițurcă, Reghecampf și Meme: „Era roșu la față și nu scotea niciun cuvânt”. „Nu știe nici româna, nici engleza. E singurul antrenor care n-a dus Steaua în cupele europene, după 1989”
RĂZBOI TOTAL între Pițurcă, Reghecampf și Meme: „Era roșu la față și nu scotea niciun cuvânt”. „Nu știe nici româna, nici engleza. E singurul antrenor care n-a dus Steaua în cupele europene, după 1989”

RĂZBOI TOTAL între Pițurcă, Reghecampf și Meme: „Era roșu la față și nu scotea niciun cuvânt”. „Nu știe nici româna, nici engleza. E singurul antrenor care n-a dus Steaua în cupele europene, după 1989”

Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica i-au răspuns dur lui Victor Pițurcă, după ce fostul selecționer a acuzat că cei doi oficiali ai Stelei au băut peste măsură la Zurich.

Poveste beției de la Zurich a continuat, astăzi, cu un nou episod. Victor Pițurcă a spus că Mihai Stoica n-a fost în stare să mai ajungă la meciul pe care Steaua l-a disputat cu FC Zurich, iar antrenorul Laurențiu Reghecampf abia se ținea pe picioare. „Eu am aflat a doua zi după Zurich, au fost oameni care au fost acolo și au confirmat. Nu e de ajuns că unul dintre ei, cu care nu am nimic, nu a ajuns la meci? Uitați-vă la cel care se autointitulează antrenor la Steaua daă a scos un cuvânt, a stat numai pe bancă și când era în picioare era roșu la față și nu scotea un cuvânt. Gigi l-a scos basma curată pe Reghecampf ca să-l aibă la mână când îl dă afară, să îi dea mai puțini bani, a spus „Piți” la sport.ro.

Laurențiu Reghecampf a replicat: „Singurul antrenor după 1989 care nu a dus echipa în cupele europene este Victor Pițurcă. Mă repet, singurul. Sunt antrenorul echipei Steaua și am câștigat două titluri, m-am calificat în primăvara europeană, am calificat echipa în Champions League. E adevărat, am avut o discuție cu Pițurcă în 2013. Dar acea discuție a fost făcută de Mircea Sandu. Această întâlnire nu avea loc dacă nu intervenea președintele FRF. Atunci i-am explicat că nu poate merge în cantonament pe 18 ianuarie. El voia să-i trezească la 7 dimineața și să facă alergări. El zicea că vorbea doar cu Gigi Becali, că el decide totul. Nu e adevărat, noi decidem programul echipei, chiar dacă mai discutăm și cu patronul. Jucătorii au venit la noi și ne-au cerut să rămână cu noi. Atunci pregăteam meciul cu Ajax Amsterdam.”

Mihai Stoica i-a dat și el replica lui Pițurcă: „S-a discutat despre un episod care n-a existat. Nu credeam că poate fi tratat așa atent un asemenea subiect. Crucial nu a fost meciul cu Zurich, doar cel cu Sparta Praga, dragii mei. Steaua a mers în play-off-ul Champions League în urna non campioanelor. Se scriu niște minciuni înfiorătoare. La Zurich eu m-am simțit rău și nu am putut ajunge la un meci. Ne știți bine, ați fost în cantonamente cu noi. Cum să facem așa ceva, când noi stăm pe bancă și mister vine și la conferințe. Domnul Pițurcă trebuie să răspundă, pentru că așa e normal, să probeze tot ce zice. Se pot spune multe despre mine. Orice, dar oameni buni, nu beau. Și eu pot face un throwback, nu-i înjurătură pentru unii care nu știu limba engleză deși au ani antrenați afară și ar fi trebuit să vorbească engleză, dar nu știu nici limba română. Că și asta ca să spui că nu ți-e frică, dar ți-e teamă, trebuie să ai ori imaginație, ori un umor involuntar. Nici asta nu e înjurătură.”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: