Evenimentul Zilei > Monden > „Ia de-aici, cățea!” Război total între Antonia şi Alexia Eram. Cine le-a încăierat
„Ia de-aici, cățea!” Război total între Antonia şi Alexia Eram. Cine le-a încăierat

„Ia de-aici, cățea!” Război total între Antonia şi Alexia Eram. Cine le-a încăierat

Deşi se spunea că cele două se înţeleg foarte bine, din mesajul Antoniei transmis pentru Alexia Eram, aflăm că sunt în război total. 

Ce se întâmplă între Antonia şi Alexia? Ce au de împărţit? Nu mai sunt prietene?

Antonia și Alexia Eram au ceva de împărţit iar războiul lor se dă pe social media acolo unde fanii s-au împărțit deja pe tabere. Antonia a făcut public un mesaj care implicit se referă la situația în care se află cu fiica Andreei Esca. Gândurile artistei au fost trimise prin intermediul unei imagini alese foarte bine, care sau de înţeles că războiul dintre aceste femei există.

Totul a pornit de la cererea Antoniei către Velea ca Mario Fresh să nu mai apară alături de iubita lui la studio, așa cum a susținut Abi Talent, cel care a aprins fitilul între cele două femei care par că se urăsc în prezent.

Antonia, mesaj subliminal pentru Alexia Eram: “Când cineva nu mă suportă și îi trimit iubire și lumină” © Instagram Stories / Instagram

Mesajul artistei către iubita lui Fresh

Cântăreața de 31 de ani a urcat pe Stories un mesaj: “When someone can’t stand me and I send them love and light anyway (Când cineva nu mă poate suporta și îi trimit iubire și lumină oricum)” și: “Here bitch (n.r.: Ia de aici, cățea)”.

Mai mult, fanii au luat în considerare și alte mesaje publicate de iubita lui Velea cu privire la prieteniile false, în timp ce Alexia publica o imagine în care era atașat un mesaj subliminal.

„Domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații”

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară. Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu, Mario. Îmi place să fac oamenii să se certe între ei”, a scris Abi, potrivit  playtech.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: